Απολυμάνσεις Μαραθώνας

Απολυμάνσεις Μαραθώνας – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Μαραθώνα.
Και άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχής της Απολυμάνσεις Μάνδρα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Μαραθώνας

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η γενική απολύμανση αφορά κυρίως βαδιστικά έντομα όπως αράχνες, κατσαρίδες, μυρμήγκια με σκοπό τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής  και μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Οπουδήποτε υπάρχει υποψία ύπαρξης μικροβίων ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία μας, μπορούμε να επέμβουμε με απολύμανση, μικροβιοκτόνο σκεύασμα ευρείας δράσεως, ατοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας με το μεράκι που διαθέτουν  λειτουργούν πάντα με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν . Τα σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό  είναι τα εφόδια μας που μας βοηθούν να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασία. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως οι Απολυμάνσεις Μαραθώνας διαθέτουν γεωπόνο ο οποίος γνωρίζει τις συνήθεις των εντόμων και έτσι εφαρμόζεται κάθε φορά η κατάλληλη ουσία. Μετά το πέρας των εργασιών, αν η ομάδα μας το κρίνει απαραίτητο γίνονται επαναληπτικές εφαρμογές εντομοκτόνων και χορηγείται πιστοποιητικό απολυμάνσεως. Τέλος, στις υπηρεσίες μας όλα τα  φαρμακευτικά προϊόντα είναι οικολογικά και εγκεκριμένα σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. 
Οι κατσαρίδες είναι βαδιστικά έντομα αλλά πολλά είδη έχουν την ικανότητα να πετούν. Η δραστηριότητα τους περιορίζεται κατά τις βραδινές ώρες ενώ αν δείτε κατσαρίδα το πρωί τότε μάλλον η εισβολή είναι τεράστια και πρέπει να δράσετε άμεσα. Οι κατσαρίδες κάνουν εμετό την τροφή τους και την ξανατρώνε. Έτσι, δημιουργούν εστίες με παθογόνα από το πεπτικό τους σύστημα. Τα περιττώματά τους επίσης αποτελούν εστίες μόλυνσης. Είναι φορείς ασθενειών όπως η δυσεντερία, η γαστρεντερίτιδα και η παιδική διάρροια. Η αντιμετώπιση τους γίνεται με συνδυασμό ψεκασμού εντομοκτόνου και εφαρμογή ετοιμόχρηστου gel σε συγκεκριμένα σημεία στο χώρο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη