Απολυμάνσεις Μαγούλα

Απολυμάνσεις Μαγούλα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Μαγούλας.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Λυκόβρυση απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.
Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Μαγούλα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση  είναι η διαδικασία  καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων ενώ η απεντόμωση  αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου (πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, χώρος παρασκευής τροφίμων κ.α.), την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο για να σας απαλλάξουμε γρήγορα και αποτελεσματικά από τις κατσαρίδες, τα μυρμήγκια ,τα ποντίκια και άλλα ζωικά παράσιτα. Η απολύμανση, πρέπει απαραιτήτως να εφαρμόζεται μετά τις μυοκτωνίες ή τις απεντομώσεις και ειδικά στους χώρους όπου υπήρχε αυξημένο πρόβλημα από παράσιτα. Τα συνεργεία που διαθέτουμε με ειδίκευση στον τομέα της υγιεινής δημοσίων χώρων απολυμαίνουν το χώρο σας ώστε να εκμηδενιστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών.   Ακολουθούμε πιστά του κανόνες του Υπουργείο Ανάπτυξης και τροφίμων καθώς όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε πληρούν της κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας ενώ εκδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.
Τα μυρμήγκια είναι επίμονοι και ενοχλητικοί επισκέπτες . Οι νοικοκυρές πασχίζουν σε καθημερινή βάση να τα εξοντώσουν με φυσικούς τρόπους χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.  Διαθέτουν υψηλή κοινωνικότητα και χτίζουν  πολυάριθμες αποικίες με τρομερή οργάνωση.  Συχνά ανοίγοντας το ντουλάπι με τα τρόφιμα παρατηρούμε μια ανεξέλεγκτη εισβολή από αυτά τα έντομα. Ωστόσο , παρά τη συγκατοίκηση τους με τον άνθρωπο δεν έχει διαπιστωθεί μετάδοση σε αυτόν μολυσματικών ασθενείων όμως οφείλουμε να βρισκόμαστε σε επιφυλακή καθώς είναι άγνωστο το που έχουν βαδίσει πριν τα βρούμε στο χώρο μας.  Η εξόντωση τους γίνεται με ψεκασμούς ισχυρού μη τοξικού εντομοκτόνου αφού πρώτα εντοπιστούν οι φωλιές και τοποθέτηση τροφελκυστικών gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη