Απολυμάνσεις Λυκόβρυση

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της  Λυκόβρυσης.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Λούτσα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Λυκόβρυση

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η έννοια της απολύμανσης αφορά στην διαδικασία απομάκρυνσης ή καταστροφής των παθογόνων λοιμωδών η παρασιτικών μικροοργανισμών από όργανα, συσκευές και επιφάνειες με τη χρήση φυσικών ή χημικών μέσων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Διαθέτουμε υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα καθώς παρακολουθούμε την πρόοδο της τεχνολογίας και της αγοράς στο χώρο μας και αναβαθμίζουμε τις τεχνικές μας. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Απολυμάνσεων Λυκόβρυση οι οποίοι σε συνεργασία με τον γεωπόνο ανταπεξέρχονται σε κάθε δύσκολη περίσταση άμεσα. Λειτουργούν σαν ομάδα και διαχειρίζονται το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά ώστε να επιτύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Επιπλέον αν είναι απαραίτητο, πραγματοποιούνται επαναληπτικές εφαρμογές και χορηγείται το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως στο τέλος των εργασιών. Τέλος δεν εγκυμονεί κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία αφού όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα έχουν εγκριθεί από το κράτος.
Οι χώροι που εμφανίζουν έντονη ανθρώπινη δραστηριότητα και είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος προσβάλλονται συχνά από κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες ανήκουν στην τάξη των Βλαττοειδών , έχουν χρώμα καφεκόκκινο ενώ το σώμα τους είναι οβάλ κατά κανόνα και πεπλατυσμένο γεγονός που τους επιτρέπει να κινούνται πολύ γρήγορα.  Η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία είναι η κατάλληλες συνθήκες για να αναπαραχθούν και να κάνουν φωλιές. Λόγω του ότι κυκλοφορούν σε φρεάτια, βόθρους και αποχετεύσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία μας καθώς μεταφέρουν μικρόβια και βακτήρια μολυσματικών ασθενειών. Ανάλογα με το είδος της κατσαρίδας και την ένταση του προβλήματος γίνεται απεντόμωση με υπολειμματικούς ψεκασμούς και τοποθέτηση ειδικών κατσαριδοκτώνων σε μορφή gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη