Απολυμάνσεις Λούτσα

Απολυμάνσεις Λούτσα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Λούτσας.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Λουτράκι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Λούτσα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
H απολύμανση αφορά στη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Επικεντρωνόμαστε στην εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων στον χώρο των απολυμάνσεων των απεντομώσεων και μυοκτονιών ,γεγονός που μας καθιστά πρώτους στις προτιμήσεις των πελατών μας. Η εικόνα μας στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο είναι άρτια εκπαιδευμένο να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε περίπτωση γνωρίζοντας άριστα κάθε είδος ζωικού παρασίτου. Επιπλέον, ο γεωπόνος μας με το επιστημονικό υπόβαθρο που κατέχει συνεργάζεται στενά με τους τεχνικούς καθώς προτείνει τα βήματα για την καταπολέμηση για την εξυγίανση κάθε είδους χώρου ενώ επιλέγει τα κατάλληλα φαρμακευτικά σκευάσματα ανάλογα με την περίσταση.
Ο κοριός είναι ένα μικρό έντομο με πεπλατυσμένο σώμα και μήκος μέχρι 4 mm. Τρέφεται αποκλειστικά με αίμα και κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι αφήνει στίγματα αιμοσφαιρίνης μετά την απομύζηση του πάνω στα κλινοσκεπάσματα από όπου και μπορούμε να διαπιστώσουμε την παρουσία του στο χώρο. Το τσίμπημα του κοριού είναι σχεδόν ανεπαίσθητο ενώ προκαλείται τοπικά ερυθρότητα. Δραστηριοποιείται κυρίως τις βραδινές ώρες όπου ο άνθρωπος κοιμάται και ελκύεται από το διοξείδιο του άνθρακά που εκλύει.  Βρίσκουν καταφύγιο όχι μόνο στα στρώματα και τα σεντόνια, αλλά και σε ραφές πτυχώσεις ,καναπέδες, σχισμές και ρωγμές στους τοίχους και τα πατώματα, αποσκευές και κιβώτια κ.α.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη