Απολυμάνσεις Κουκάκι

Απολυμάνσεις Κουκάκι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Κουκάκι .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Κορωπί απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Κουκάκι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων ενώ η απεντόμωση αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου (πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, χώρος παρασκευής τροφίμων κ.α.), την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Το γεγονός ότι οι επαγγελματικές δραστηριότητες της επιχείρησης μας δεν περιορίζονται στον οικιακό τομέα αλλά επεκτείνονται και στον επαγγελματικό , παρέχοντας αξιόπιστα και υπεύθυνα λύσεις κατά των παρασίτων, μας καθιστά πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών μας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς καθιερώνοντας μας τη νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των απολυμάνσεων, των απεντομώσεων και των μυοκτονιών. Κάθε παράσιτα είναι ικανό να προκαλέσει άπειρα προβλήματα συμπεριλαμβανομένου την καταστροφή των περιουσιών και τον κίνδυνο στην υγεία του ανθρώπου.
Τα μυρμήγκια μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες ανήκουν στην οικογένεια Fοrmicidae. Διακρίνονται εύκολα από τις αρθρωτές κεραίες τους και τη χαρακτηριστική δομή του σώματός τους καθώς τα τμήματά του ενώνονται με μικρές αρθρώσεις και η μέση τους είναι ιδιαίτερα λεπτή. Tα μυρμήγκια ανακατεύονται με τις τροφές και καταλήγουν στο πιάτο μας. Τα συναντάμε κυρίως σε ρωγμές στου τοίχους, νιπτήρες, μπάνιο, ντουλάπια κ.α. επομένως μια απεντόμωση θα σας απαλλάξει από την παρουσία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για την καταπολέμηση τους εφαρμόζουμε ψεκασμούς με οικολογικά εντομοκτόνα και gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη