Απολυμάνσεις Κορωπί

Απολυμάνσεις Κορωπί – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Κορωπί .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Κόρινθος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Κορωπί

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά. Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό χαμηλής πίεσης για κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη κλειστών χώρων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Έχοντας για εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας συνεχίζει να προσφέρει  και να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Στον πυρήνα της μακροπρόθεσμης επιτυχίας των στρατηγικών μας βρίσκεται η καινοτομία κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης. Η συνεχής ανάπτυξη μας οφείλεται τόσο στην εμπιστοσύνη που μας δείχνεται όλα αυτά τα χρονιά όσο και στην διαρκή αναβάθμιση των μέσων και των τεχνικών που χρησιμοποιούμε στις δουλειές που αναλαμβάνουμε.
Οι κοριοί είναι έντομα παρασιτικά και τρέφονται αποκλειστικά με αίμα. Το μέγεθος του σώματος τους είναι 4-7mm. Το πιο κοινό είδος κοριού το οποίο παρασιτεί και στον άνθρωπο είναι ο λεγόμενος «κοριός του κρεβατιού» (bedbug). Κύρια ανησυχία είναι ο ερεθισμός και η ενόχληση που προκαλούνται στο δέρμα από τα τσιμπήματα τους.. Συνήθως εισέρχονται σε καθαρές περιοχές μέσα από έπιπλα, στρώματα, υφάσματα κ.α. και συναντώνται σε μεγάλους πληθυσμούς στα ξενοδοχεία και τα στρατόπεδα. Η απεντόμωση γίνεται με την εφαρμογή υπολειμματικών εντομοκτόνων σε επιφάνειες από εξειδικευμένο συνεργείο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη