Απολυμάνσεις Κολωνάκι

Απολυμάνσεις Κολωνάκι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Κολωνακίου .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Κόκκινος Μύλος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Κολωνάκι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
H απολύμανση αφορά στη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα.Η γενική απολύμανση αφορά κυρίως βαδιστικά έντομα όπως οι κατσαρίδες, οι αράχνες, τα μυρμήγκια. Κρίνεται απαραίτητη για την διατήρηση της δημόσιας υγείας και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε χώρους με υψηλό συνωστισμό ατόμων (νοσοκομεία, χώροι εστίασης, ξενοδοχεία κλπ).
 
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των απολυμαντικών εφαρμογών για πάνω από δέκα χρόνια και δίχως αμφιβολία είμαστε η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας απαλλάξουμε από την παρουσία μυρμηγκιών, κατσαρίδων, τρωκτικών, κοριών κ.α. Η εμπειρία και η πείρα που έχουμε αποκτήσει στη διάρκεια όλων αυτών των ετών μας έχουν κάνει τη νούμερο ένα επιλογή σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις στην επιστήμη και τη βιομηχανία του χώρου μας και εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό μας σε καινοτόμες πρακτικές.
Τα μυρμήγκια ζουν σε εξαιρετικά οργανωμένες κοινωνίες με πολύ διακριτούς ρόλους. Είναι πολύ εργατικά και δυνατά και τα συναντάμε παντού, ακόμα και στους πιο καθαρούς χώρους όπου μπαίνουν για αναζήτηση τροφής. Τα Μυρμήγκια του Φαραώ αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για την υγεία. Επειδή τρέφονται συχνά σε ανθυγιεινές περιοχές, όπως οι αποχετεύσεις και οι κάδοι απορριμμάτων, μπορούν εύκολα να μεταδώσουν παθογόνους μικροοργανισμούς. Οι επιδρομές τους μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο να καταπολεμηθούν, καθώς οι εργάτριες έχουν την ικανότητα να «ιδρύουν» νέες αποικίες, εάν η κύρια αποικία βρεθεί υπό απειλή. Στις περιπτώσεις αυτές ψεκάζουμε με ειδική αντλία ψεκασμού με εξελιγμένα εντομοκτόνων και τοποθετούμε τροφοελκυστικά gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη