Απολυμάνσεις Κηφισιά

Απολυμάνσεις Κηφισιά – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Κηφισιάς .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Κερατσίνι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Κηφισιά

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία ριζικού καθαρισμού ενός χώρου ή μιας επιφάνειας και κατ επέκταση η απαλλαγή τους από οποιαδήποτε μορφή βλαβερών μικροοργανισμών. Σε περιπτώσεις όπου η προσβολή από παράσιτα είναι μεγάλη και ο αριθμός των εντόμων ή τρωκτικών αυξημένος η διαδικασία της απεντόμωσης ή μυοκτονίας πρέπει να συνοδεύεται από απολύμανση.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Το ευρύ πελατολόγιο μας διαρκώς διευρύνεται μιας και οι πελάτες μας προτιμούν τόσο για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας δεν ειδικεύεται μονό στις απολυμάνσεις αφού αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία να πραγματοποιήσει  απεντομώσεις και μυοκτονίες. Όλες αυτές οι εργασίες διεξάγονται με την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας καθώς μας ενδιαφέρει να εναρμονιζόμαστε με τις εξελίξεις του χώρου μας. Το πεπειραμένο προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο να δίνει λύσεις για κάθε παράσιτο που σας δημιουργεί πρόβλημα. Τέλος κάθε συνεργείο μας συνεργάζεται στενά με τον γεωπόνο της εταιρίας ο οποίος είναι γνώστης των συνηθειών των εντόμων.
Οι κοριοί είναι έντομα με οβάλ σχήμα, χρώματος καφεκόκκινο και τρέφονται αποκλειστικά με αίμα. Βρίσκονται κυρίως σε ρωγμές και τρύπες όπου τρυπώνουν και γεννάνε τα αυγά τους. Είναι νυκτόβια έντομα και προτιμούν να δραστηριοποιούνται όταν ο άνθρωπος κοιμάται. Παρόλο που δεν μεταδίδουν ασθένειες, λόγω των τσιμπημάτων μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ενώ η έντονη φαγούρα στα σημεία που έχουν τσιμπήσει μπορεί να οδηγήσει σε δευτερογενείς λοιμώξεις. Αν εντοπίσετε στο κρεβάτι ή στα σκεπάσματα μικρές μαύρες-κόκκινες κηλίδες τότε να ανησυχείτε για πιθανή προσβολή από αυτά τα παράσιτα. Η καταπολέμηση τους γίνεται με εφαρμογή υπολειμματικών εντομοκτόνων από ειδικό συνεργείο απεντόμωσης.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη