Απολυμάνσεις Κερατσίνι

Απολυμάνσεις Κερατσίνι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Κερατσινίου.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Κερατέα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Κερατσίνι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία ριζικού καθαρισμού ενός χώρου ή μιας επιφάνειας και κατ επέκταση η απαλλαγή τους από οποιαδήποτε μορφή βλαβερών μικροοργανισμών. Σε περιπτώσεις όπου η προσβολή από παράσιτα είναι μεγάλη και ο αριθμός των εντόμων ή τρωκτικών αυξημένος η διαδικασία της απεντόμωσης ή μυοκτονίας πρέπει να συνοδεύεται από απολύμανση.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες απολυμάνσεων, μυοκτονιών και απεντομώσεων χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης των ζωικών παρασίτων σε κάθε είδους χώρο. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένους τεχνικούς με πολυετή παρουσία στο χώρο οι όποιοι είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν σε ότι και αν χρειαστείτε. Παράλληλα δεν παραλείπουμε ποτέ να εναρμονιζόμαστε με την τεχνολογική πρόοδο του χώρου μας. Φροντίζουμε ώστε να αναβαθμίζουμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία με τα όποια εξοπλίζουμε τα οχήματα και το προσωπικό της εταιρείας. Έτσι μειώνουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μια εργασία ενώ συγχρόνως αυξάνεται κατακόρυφα η ποιότητα της εργασίας μας
Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν τα ποντίκια με τους μικρούς αρουραίους. Μπορείτε να διακρίνετε τα ποντίκια από τη λεπτή ουρά τους, τα μεγάλα μάτια και τα μικρά πόδια και κεφάλι. Τα ποντίκια έχουν καταπληκτική αίσθηση της ακοής, της οσμής αλλά και της αφής. Είναι άριστοι ορειβάτες και μπορούν να σκαρφαλώσουν σε οποιαδήποτε τραχιά κάθετη επιφάνεια. Τα ούρα και τα περιττώματα που αφήνουν διαρκώς μολύνουν τρόφιμα και επιφάνειες ενώ είναι φορείς πολλών ασθενειών όπως η πανώλη, η σαλμονέλα, ο τυφοειδής πυρετός κ.α. η μυοκτονία περιλαμβάνει τοποθέτηση δολωμάτων ελάχιστης τοξικότητας και απολύμανση του χώρου για την αποτελεσματική καταπολέμηση των τρωκτικών.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη