Απολυμάνσεις Κερατέα

Απολυμάνσεις Κερατέα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Κερατέας .
 
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Κέα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
 
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των 
τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Κερατέα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στην εξάλειψη ή μείωση κατά τουλάχιστον 1000 φορές των παθογόνων και δυνητικά παθογόνων μικροοργανισμών , όχι όμως των σπόρων τους από αντικείμενα και επιφάνειες. Η απολύμανση κρίνεται επιτακτική σε χώρους όπου ο συνωστισμός είναι υψηλός π.χ. νοσοκομεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, στρατώνες, σχολεία ώστε να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία και να εξαλείφονται οι μολυσματικές ασθένειες
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Έχοντας αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνικές για τον έλεγχο των εντόμων και παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου μας έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί η διεύρυνση του πελατολογίου μας χρόνο με το χρόνο. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας με το μεράκι που διαθέτουν λειτουργούν πάντα με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Στόχος μας είναι η ποιοτική κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών κάθε επιχείρησης και νοικοκυριού και για αυτό το λόγο έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών που αφορά στις απολυμάνσεις, τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες.
Οι ψύλλοι είναι άπτερα έντομα που ανήκουν στην τάξη των σιφωνάπτερα. Το μήκος τους μπορεί να φτάσει μέχρι και 3 mm και έχουν διάρκεια ζωής περίπου 100 μέρες. Δεν διαθέτουν φτερά αλλά έχουν πολύ δυνατά πίσω πόδια και πηδάνε σε ύψος που μπορεί να φτάσει 150 φορές το ύψος τους. παρασιτούν πάνω σε σκύλους, γάτες, τρωκτικά επομένως αν βρεθούν στο χώρο σας πέρα από το ενδεχόμενο να σας τσιμπήσουν, ελλοχεύει και ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Η καταπολέμηση αυτό του προβλήματος γίνεται αρχικά με εκτενή επιθεώρηση του σπιτιού σας για ψύλλους και κατόπιν γίνεται ψεκασμός ειδικών εντομοκτόνων για απομάκρυνση των παρασίτων και των αυγών τους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη