Απολυμάνσεις Καστέλα

Απολυμάνσεις Καστέλα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Καστέλας.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Κάρυστος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Καστέλα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολύμανση είναι η καταστροφή των φυτικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών, όχι όμως απαραίτητα και των σπόρων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές χρησιμοποιείται ο όρος Μικροβιοκτονία αντί της Απολύμανσης. Η γενική απολύμανση αφορά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες, σκουλήκια κλπ).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι κοριοί είναι μικροσκοπικά παράσιτα που τρέφονται με αίμα ανθρώπου. Το πιο κοινό είδος είναι ο κοριός του κρεβατιού (bedbug). Έχουν οβάλ σχήμα και καφέ-κόκκινο χρώμα ενώ το σώμα ενός ενήλικα κοριού δεν ξεπερνά σε μέγεθος του κουκούτσι ενός μήλου. Δεν διαθέτουν φτερά όμως η μορφολογία τους είναι τέτοια ώστε να περπατάνε πολύ γρήγορα. Βρίσκουν καταφύγιο συχνά στις αποσκευές, σε ρούχα, σκεπάσματα αλλά και σχισμές στα έπιπλα και στους τοίχους. Το δάγκωμα τους δεν πονά και άρα δεν γίνεται αντιληπτό ενώ στο σημείο που τσίμπησε εκδηλώνεται ερυθρότητα και φαγούρα. Επειδή έχουν αναπτύξει πολύ ανθεκτικές μορφές , είναι απαραίτητη επαγγελματική απολύμανση από ειδικό συνεργείο.
Από όλα τα είδη των μυρμηγκιών εκείνα που «ενοχλούν» των άνθρωπο είναι το Μαύρο ή μυρμήγκι του Κήπου και το Μυρμήγκι του Φαραώ αφού και τα δύο προκαλούν ζημιές προς αναζήτηση της τροφής ενώ παράλληλα φτιάχνουν αποικίες. Προτιμούν να χτίζουν τις φωλιές του σε μέρη ζεστά και υγρά για αυτό και δεν εγκαταλείπουν τα κτήριο ακόμα και όταν οι νοικοκυρές χρησιμοποιούν εντομοκτόνα σκευάσματα της αγοράς. Είναι έντομα υψηλής όχλησης διότι εμφανίζονται σε μεγάλους πληθυσμού και πέρα από τον κινδύνου για την υγεία είναι υπεύθυνα και για ζημιές στις περιουσίες. Αν θέλετε να απαλλαγείτε μια για πάντα από τα ενοχλητικά ζωύφια καλέστε μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα εφαρμόσει περιμετρικούς ψεκασμούς με ισχυρό, ακίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου, εντομοκτόνο και θα τοποθετήσει τροφοελκυστικά gel ώστε να το μεταφέρουν στη φωλιά και να πεθάνει η βασίλισσα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη