Απολυμάνσεις Καματερό

Απολυμάνσεις Καματερό – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Καματερόυ .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Καλύβια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Καματερό

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Αφορά τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ουσιών. Μια χημική ουσία ονομάζεται ως «απολυμαντικό» μόνο όταν τα μικρόβια μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Η αποτελεσματικότητα των απολυμαντικών αξιολογείται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες επιστήμονες που ελέγχουν εργαστηριακά το κάθε απολυμαντικό με βάση καθορισμένους κανόνες της Ε.Ε.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Για πάνω από 10 χρονιά η εταιρεία μας ειδικεύεται σε κάθε τύπου απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία με γνώμονα την ευθηνή και την ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο μας δεν σταματάμε ποτέ άλλα εμείς φροντίζουμε να τις ακλουθούμε και να συμβαδίζουμε μαζί τους σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας. Εξοπλίζουμε τον στόλο με τα οχήματα μας καθώς και το προσωπικό μας με μηχανήματα σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας.
Τα τρωκτικά εκτός από ελάχιστα είδη έχουν μέγεθος προς μέτριο. Διαθέτουν κοπτήρες οι οποίοι αναπτύσσονται ασταμάτητα για αυτό και πρέπει να ροκανίζουν συνεχώς. Αν η φθορά σταματήσει τότε οι κοπτήρες θα βγουν από το στόμα και θα τρυπήσουν τον ουρανίσκο του ζώου. Ο οικιακός ποντικός μπορεί να ζήσει και να αναπτυχθεί κάτω από διάφορες συνθήκες ενώ καταναλώνει και καταστρέφει τα τρόφιμα που είναι σημαντικά για τον άνθρωπο. Επίσης, έχουν εκπληκτική αίσθηση της ακοής, της όσφρησης και της αφής ενώ τα μουστάκια τους δίνουν τρισδιάστατη εικόνα του περιβάλλοντος τους. για την εξόντωση τους τοποθετούμε δολώματα που περιέχουν δραστική ουσία και δωλοματικούς σταθμούς
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη