Απολυμάνσεις Καμίνια

Απολυμάνσεις Καμίνια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Καμινιών .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Καματερό απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Καμίνια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία ριζικού καθαρισμού ενός χώρου ή μιας επιφάνειας και κατ επέκταση η απαλλαγή τους από οποιαδήποτε μορφή βλαβερών μικροοργανισμών. Σε περιπτώσεις όπου η προσβολή από παράσιτα είναι μεγάλη και ο αριθμός των εντόμων ή τρωκτικών αυξημένος η διαδικασία της απεντόμωσης ή μυοκτονίας πρέπει να συνοδεύεται από απολύμανση
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των απολυμάνσεων, των μυοκτονιών και των απεντομώσεων εδώ και μια δεκαετία συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας. Έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα ελέγχουν εντομολογικών προσβολών με σκοπό τη διατήρηση της υγιεινής και ην αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε χώρους υγειονομικής σημασίας όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, κ.α. Σε όλες τις εφαρμογές μας χρησιμοποιούνται προϊόντα νέας γενιάς και αποκλειστικά σύγχρονες μεθόδους ψεκασμού .
Οι κατσαρίδες είναι έντομα που ανήκουν στα Αρθρόποδα και πιο συγκεκριμένα στην τάξη των Βλαττοειδών. Το σώμα τους είναι επίπεδο και τους επιτρέπει να κινούνται εύκολα, γρήγορα και να τρυπώνουν σε μικρές σχισμές ή τρύπες. Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η αντοχή τους και ο ταχύς ρυθμός με τον οποίο αναπαράγονται. Εντοπίζονται σε σημεία όπου υπάρχει σκοτάδι, ζέστη και υγρασία (αποχετεύσεις, βόθροι) ενώ γίνονται φορείς επικινδύνων ασθενειών όπως ο τύφος, η σαλμονέλα, η γαστρεντερίτιδα κ.α.). Καλό θα είναι λοιπόν, ιδίως σε κατοικημένους χώρους, μαζί με την κατσαριδοκτονία να γίνει και μια καλή απολύμανση του χώρου για να εξοντωθούν τα παθογόνα μικρόβια.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη