Απολυμάνσεις Καλύβια

Απολυμάνσεις Καλύβια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή Καλύβια.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Καλογρέζα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Καλύβια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
H απολύμανση αφορά στη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συνωστισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Με συνεχή παρουσία 10 ετών στο χώρο των απολυμάνσεων, των απεντομώσεων και των μυοκτονιών δίνουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες λύσεις σε ζωικά παράσιτα. Μια σπουδαία ομάδα επιστημόνων και τεχνικών βρίσκεται δίπλα σας για σας εξυπηρετήσει σε κάθε πρόβλημα που αφορά τους «ενοχλητικούς επισκέπτες» εφαρμόζοντας πρωτοποριακά προϊόντα και σύγχρονες τεχνικές παρέχοντας υψηλής ποιότητας εργασία. οι εξελίξεις της τεχνολογίας είναι ραγδαίες στο χώρο μας και μεριμνούμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς αναβαθμίζοντας όλα μας τα μέσα και εκπαιδεύοντας κατάλληλα το προσωπικό μας.
Οι ψύλλοι είναι εξωτερικά παράσιτα που τρέφονται με το αίμα των θηλαστικών και πτηνών. Έχουν μεγάλη ικανότητα αλμάτων λόγω της ιδιόμορφης κατασκευής των πίσω ποδιών τους. Επειδή μεταδίδουν ασθένειες, είναι πολύ επικίνδυνα έντομα. Το τσίμπημα από ψύλλους προκαλεί έντονο κνησμό και η επικινδυνότητα του οφείλεται στο ότι αποτελούν ενδιάμεσους ξενιστές για πολλά παράσιτα και έτσι μπορεί να διευκολύνουν στην εξάπλωση επιδημιών. Δεν παρασιτούν στον άνθρωπο αλλά αν έρθει σε επαφή με ζώα που έχουν προσβληθεί από ψύλλους , πηδάνε πάνω του και τον τσιμπάνε κυρίως στα άκρα. Το φαινόμενο είναι έντονο σε οικίες που διαθέτουν γάτες, σκύλους, ποντίκια. Για τη ριζική καταπολέμηση τους συνίσταται επαγγελματική επέμβαση από συνεργείο απολυμάνσεως.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη