Απολυμάνσεις Καισαριανή

Απολυμάνσεις Καισαριανή – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Καισαριανής .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Καβούρι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Καισαριανή

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στο σύνολο των ενεργειών που γίνονται στο χώρο ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τα παράσιτα κάνοντας χρήση φυσικών ή χημικών μεθόδων. Σκοπός της είναι η άμεση αντιμετώπιση εντόμων, κατσαρίδων και τρωκτικών καθώς και παθογόνων οργανισμών που αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα σπίτια που έχουν γάτα ή σκύλο είναι η εμφάνιση ψύλλων.  Μόλις εντοπιστούν  κρίνεται απαραίτητη η εργασία απεντόμωσης. Δεν ζουν πάνω στον άνθρωπο όμως τσιμπούν τα χέρια και το σώμα εκείνων που θα έρθουν σε επαφή με κατοικίδια τα οποία έχουν προσβληθεί από ψύλλους. Το σώμα τους είναι διαμορφωμένο με μεγάλα και δυνατά πίσω πόδια έτσι ώστε να κάνουν άλματα και να πηδούν στον άνθρωπο. Ο επαγγελματίας απολυμαντής θα προβεί σε ενδελεχή έλεγχο  και κατόπιν θα εφαρμόσει την κατάλληλη απολυμαντική θεραπεία.
Με την εξέλιξη των μέσω μεταφοράς και τα διεθνή ταξίδια η εξάπλωση των κοριών αποτελεί μείζων πρόβλημα τα τελευταία χρόνια. Με το πέρασμα των ετών έχουν αναπτυχθεί και εμφανίζουν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα ενώ ο εντοπισμός τους σε ένα χώρο γίνεται αφού πρώτα έχουν εξαπλωθεί ήδη αρκετά. Τα κυριότερα σημεία που εμφανίζονται είναι το στρώμα, οι τάβλες, οι κορνίζες, κάτω από μοκέτες και χαλιά, οι πρίζες κ.α. Τρέφονται αποκλειστικά με το αίμα του ανθρώπου  και αφήνουν κηλίδες αιμοσφαιρίνης από της οποίες αντιλαμβανόμαστε και την παρουσία τους. Δεν έχουν φτερά και τα πόδια που διαθέτουν τους επιτρέπουν να σέρνονται πάνω στις επιφάνειες. Οι επαγγελματίες της εταιρίας μας χρησιμοποιούν κατάλληλα φάρμακα για την οριστική καταπολέμηση κοριών και απομάκρυνση τους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη