Απολυμάνσεις Καβούρι

Απολυμάνσεις Καβούρι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Καβουριού .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ιπποκράτειος Πολιτεία απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Καβούρι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων. Επιπλέον η απεντόμωση αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου , την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ. Ποικίλλουν επίσης, όσον αφορά τη συχνότητα των εφαρμογών καθώς και αν έχουν προσανατολισμό στην καταπολέμηση τρωκτικών ή συγκεκριμένου είδους εντόμων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Αν εντοπίσετε ένα ή δύο μυρμήγκια σε κάποια χώρο του σπιτιού σας ή γύρω από αυτό τότε σίγουρα ο αριθμός του θα αυξηθεί σύντομα ,και ακόμα πιο σύντομα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτά τα λίγα μυρμήγκια που είδατε εκείνα που ψάχνουν για τροφή ενώ κάπου εκεί κοντά υπάρχει φωλιά. Τα μυρμήγκια θεωρούνται από τα καθαρά έντομα όμως δεν ξέρουμε που έχουν περπατήσει πριν εισβάλλουν στα ντουλάπια, τις αποθήκες, τους νιπτήρες κ.α. Το προσωπικό μας γνωρίζει άψογα τα χαρακτηριστικά αυτού του εντόμου και διαθέτοντας τα πιο ισχυρά εντομοκτόνα ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλίση σας.
Οι ψύλλοι είναι ένα από τα ανεπιθύμητα έντομα που βρίσκονται σε έξαρση κυρίως τους καλοκαιρινούς. Αν το κατοικίδιο μας κυκλοφορεί ελεύθερο στον κήπο ή αν το πήραμε στην εξοχή μπορεί να εκτεθεί σε αυτό τον κίνδυνο. Είναι μικρά έντομα χρώματος καφέ συνήθως και βρίσκουν καταφύγιο στο τρίχωμα του ζώο και μπορούν να «μετακομίσουν» στο χαλί μας, το στρώμα μας κ.α. Το ζώο που έχει κολλήσει ψύλλους παρουσιάζει έντονη φαγούρα και είναι νευρικό. Παράλληλα όταν επιτίθενται στον άνθρωπο  τον τσιμπούν στα άκρα κυρίως προκαλώντας του φαγούρα και ερυθρότητα ενώ είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών. Είναι αρκετά επικίνδυνα έντομα που πρέπει να καταπολεμηθούν με επαγγελματική απεντόμωση από εξειδικευμένα συνεργεία.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη