Απολυμάνσεις Κάντζα

Απολυμάνσεις Κάντζα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Κάντζας .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Καμίνια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Κάντζα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την καταπολέμηση μικροβίων με τη χρήση απολυμαντικών μικροβιοκτόνων ουσιών. Συχνά όμως συγχέεται με τον όρο απεντόμωση που είναι η καταπολέμηση των εντόμων αλλά και με τη μυοκτονία που είναι η καταπολέμηση των τρωκτικών. Όλες αυτές οι τεχνικές στοχεύουν στην προστασία του ανθρώπου από κάθε επικίνδυνο οργανισμό
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Ένα από τα στοιχεία που μας διακρίνει από τις υπόλοιπες εταιρίες είναι ότι οι δράσεις και τα προϊόντα μας συνδυάζονται άψογα με τη χημική και βιολογική τεχνογνωσία που διαθέτουμε. Για αυτό το λόγω συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στο χώρο των απολυμάνσεων ,των μυοκτονιών και των απεντομώσεων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κατά των ενοχλητικών παρασίτων. Δεν μας αφήνει αδιάφορους η ραγδαία εξέλιξη της επιστήμης και της βιομηχανίας του χώρου μας για αυτό και φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μας με σύγχρονα μέσα.
Ο ψύλλος είναι ένα μικροσκοπικό ζωάκι και αποτελεί παράσιτο του ανθρώπου. Δεν διαθέτει φτερά ,έχει καφετί χρώμα και το σώμα τους είναι πεπλατυσμένο. Είναι νυχτόβιο ζώο και απομυζά αίμα και μετά δεν παραμένει στο σώμα του ανθρώπου, μα διατηρείται στις σχισμές των τοίχων και των επίπλων. Δεν μεταδίδεται εύκολα από σπίτι σε σπίτι γιατί δεν τον κουβαλά απάνω του ο άνθρωπος. Το τσίμπημά του δεν είναι οδυνηρό διότι το σάλιο του προκαλεί τοπική μικρή νάρκωση ενώ αναδίδει αποκρουστική μυρωδιά. Αν δείτε πάνω στο στρώμα σας καφεκόκκινες κηλίδες τότε έχετε προσβληθεί σίγουρα από κοριούς και η επαγγελματική βοήθεια κρίνεται επιτακτική.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη