Απολυμάνσεις Ιπποκράτειος Πολιτεία

Απολυμάνσεις Ιπποκράτειος Πολιτεία – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Ιπποκράτειου Πολιτείας .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ιστιαία απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ιπποκράτειος Πολιτεία

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τις απολυμάνσεις εξαλείφουμε τη μετάδοση λοιμώξεων μέσα στο εργαστήρια ή χώρους, δημοσιά και ιδιωτικά σχόλια, νηπιαγωγεία, καταστήματα και όπου υπάρχει υποψία μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Ταυτόχρονα με τη λέξη απολυμάνσεις πολλές φορές εννοούμε την καταπολέμηση των εντομών στις οικιακές εφαρμογές για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια και άλλα έντομα δημοσιά υγείας. 
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα ποντίκια είναι ζώα μεγάλης και γρήγορης προσαρμοστικότητας και εξαιρετικά γόνιμα καθώς γεννάνε 6-8 φορές το χρόνο από 6-10 νεογνά. Τρέχουν οριζόντια κατά μήκος των καλωδίων ή των σχοινιών, κινούνται σε κεκλιμένες επιφάνειες (αναλόγως το είδος τρωκτικού) και μπορούν να πηδήσουν πάνω από 30cm σε ύψος από το έδαφος. Μπορούν να γλιστρήσουν μέσω μικρών ανοιγμάτων αρκεί να καταφέρουν να περάσουν το κεφάλι τους. Είναι ευρέως διαδεδομένα για τις μολυσματικές ασθένειες που μεταδίδουν καθώς, λόγω του ότι περιπατάνε περά από οικιακούς χώρους και σε αποχετεύσεις και φρεάτια, μεταφέρουν βακτήρια και μικρόβια που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου. Οι επιδρομές των τρωκτικών καταπολεμούνται συνήθως από επαγγελματικά συνεργεία απολυμάνσεως με χρήση μυοκτόνων σκευασμάτων και δωλωματικών σταθμών.
Τα μυρμήγκια ανήκουν σε μια πολυπληθή τάξη ολομετάβολων τα υμενόπτερα. Ζουν σε οργανωμένες αποικίες και οι φωλιές τους βρίσκονται σε κορμούς δέντρων  ή έχουν την μορφή υπογείων θαλάμων στο έδαφος. Έχουν συνήθως χρώμα καφέ έως μαύρο ενώ πολύ δυνατά έντομα και μπορούν να σηκώσουν 25 φορές το βάρος Προτιμούν μέρη με ζέστη και υγρασία και συνηθίζουν να συχνάζουν σε οικήματα όπου επεξεργάζονται τροφές, συνήθως στις κουζίνες, καντίνες, αρτοποιεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία. Προσβάλουν όλα τα είδη τροφής του ανθρώπου και των ζώων, ειδικότερα μαρμελάδες, ζάχαρη και μέλι, κρέας, τυρί, λίπη κ.α. Οι φωλιές τους βρίσκονται συνήθως σε δυσπρόσιτα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η αντιμετώπιση τους. Τη λύση έρχονται να τη δώσουν εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και φαρμακευτικά σκευάσματα ώστε να σας απαλλάξουν ριζικά από την παρουσία τους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη