Απολυμάνσεις Ιλίσια

Απολυμάνσεις Ιλίσια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Ιλισίων .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ίλιον απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ιλίσια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων ενώ η απεντόμωση αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου (πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, χώρος παρασκευής τροφίμων κ.α.), την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ. Ποικίλλουν επίσης, όσον αφορά τη συχνότητα των εφαρμογών (εφάπαξ εργασία ή επαναληπτική εφαρμογή ανά προκαθορισμένο διάστημα) και αν έχουν προσανατολισμό στην καταπολέμηση τρωκτικών ή συγκεκριμένου είδους εντόμων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Όσο οδεύουμε προς το καλοκαίρι, η άνοδος της θερμοκρασίας συνοδεύεται άμεσα με την εμφάνιση των αντιαισθητικών κατσαριδών σε σπίτια. Εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α. Ζουν όλες μαζί σε αποικίες και επιλέγουν χώρους που έχουν άμεση πρόσβαση σε τροφή και νερό. Εφόσον διαπιστώσετε κατσαρίο9δα στο χώρο σας πρέπει να λάβετε άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση τους καθώς είναι φορείς σοβαρών μολυσματικών ασθενειών όπως η γαστρεντερίτιδα, η σαλμονέλα κ.α. ενώ μπορεί να προκαλέσουν και λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος του ανθρώπου. Η καταπολέμηση τους σε ένα προσβεβλημένο χώρο απαιτεί απεντόμωση με περιμετρικούς ψεκασμούς και τοποθέτηση ειδικών κατσαριδικτόνων σε μορφή gel.
Οι ψύλλοι είναι μικρά, άπτερα αρθρόποδα έντομα καφέ ή κοκκινωπού χρώματος με επίπεδο σώμα που τρέφονται με αίμα από πτηνά και θηλαστικά (σκύλους, γάτες, τρωκτικά) συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν άλματα έως 20 εκ καθέτως ή έως και 40 εκ οριζοντίως. Ο «ψύλλος της γάτας» είναι το πιο συνηθισμένο είδος και αυτό που συνήθως απαντάται σε σκύλους και γάτες και μέσα σε οικίες. Το τσίμπημα του ψύλλου στον άνθρωπο προκαλεί τοπικό ερεθισμό και κνησμό ενώ εντοπίζεται κυρίως στα άκρα. Τα εντομοκτόνα  για απολύμανση ή απεντόμωση είναι επιλεγμένα, διαφορετικά για εξωτερικούς και άλλα για εσωτερικούς χώρους. Τις απολυμάνσεις ή απεντομώσεις  του ψύλλου την κάνουν οι αδειοδοτημένες εταιρίες απολύμανσης.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη