Απολυμάνσεις Θρακομακεδόνες

Απολυμάνσεις Θρακομακεδόνες – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Θρακομακεδόνων .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Θρακομακεδόνες

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η έννοια της απολύμανσης αφορά στην διαδικασία απομάκρυνσης ή καταστροφής των παθογόνων λοιμωδών η παρασιτικών μικροοργανισμών από όργανα, συσκευές και επιφάνειες με τη χρήση φυσικών ή χημικών μέσων. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται πως δεν υπάρχει περίπτωση να προσβληθεί η υγεία του ανθρώπου από κάποιον ανεπιθύμητο οργανισμό.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
 Οι κοριοί – cimicidae είναι αιμομυζητικά έντομα, σχεδόν άπτερα έντομα και ανήκουν στην οικογένεια Cimicidae, της τάξης Hemiptera. Το σώμα του κοριού έχει ωοειδές σχήμα, είναι ραχιοκοιλιακά πεπλατυσμένο, όπως τις ψείρες, μορφή που τους επιτρέπει να κινούνται με ευκολία στο φτέρωμα η τρίχωμα των ξενιστών στους οποίους παρασιτούν. Κρύβονται σε στενούς προστατευτικούς χώρους, όπως είναι οι ρωγμές τοίχων, πίσω από σκεβρωμένες ταπετσαρίες η τα χάσματα κρεβατιών, στρωμάτων, επίπλων. Μετά το γεύμα τους αποβάλλουν κατάλοιπα αιμοσφαιρίνης πάνω στο στρώμα ή το σεντόνι με αποτέλεσμα να γίνεται φανερή η παρουσία του στο χώρο. Η καταπολέμηση τους γίνεται με ένα πλήρες πρόγραμμα απεντόμωσης από ειδικό συνεργείο.
Αν έχετε ανακαλύψει σειρές από μυρμήγκια στην κουζίνα σας να προχωρούν το ένα πίσω από το άλλο τότε πρέπει να δράσετε άμεσα. Ένα μυρμήγκι ανιχνευτής βγαίνει από τη φωλιά προς αναζήτηση τροφής αφήνοντας κάποιες ορμόνες που ονομάζονται φερομόνες. Αν βρει τροφή ακολουθεί την ίδια του τη μυρωδιά αφήνοντας ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα φερομονών ώστε να την ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μυρμήγκια εργάτες που ενημερώθηκαν ότι κάποιος άφησε ψίχουλα ή ζάχαρη στο πάτωμα. Κάποια είδη μπορούν να καταστρέψουν ξύλινα κτήρια ενώ άλλα δαγκώνουν. Αν και τα μυρμήγκια παίζουν σημαντικό ρόλο στη φύση είναι ένα ανεπιθύμητο έντομο στα σπίτια. Η καταπολέμησή τους γίνεται ανάλογα με το είδος και το χώρο που τα συναντάμε.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη