Απολυμάνσεις Θησείο

Απολυμάνσεις Θησείο – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Θησείου .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Θήβα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Θησείο

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στην εξάλειψη ή μείωση κατά τουλάχιστον 1000 φορές των παθογόνων και δυνητικά παθογόνων μικροοργανισμών , όχι όμως των σπόρων τους από αντικείμενα και επιφάνειες. Η απολύμανση κρίνεται επιτακτική σε χώρους όπου ο συνωστισμός είναι υψηλός π.χ. νοσοκομεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, στρατώνες, σχολεία ώστε να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία και να εξαλείφονται οι μολυσματικές ασθένειες.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι ψύλλοι είναι μικρά έντομα και ανήκουν στην οικογένεια των Σιφωνάπτερα. Είναι άπτερα με σώμα πεπιεσμένο και διαθέτουν μυζητικά στοματικά μόρια. Διαθέτουν πολύ δυνατά πίσω πόδια που τους δίνει το πλεονέκτημα να πραγματοποιούν μεγάλα άλματα. Οι ενήλικές ψύλλοι τρέφονται από αίμα ξενιστών και το πιο συνηθισμένο είδος που ταλαιπωρεί των άνθρωπο είναι αυτό που παρασιτεί πάνω σε σκύλους, γάτες, ποντίκια και πουλερικά. Όταν ο άνθρωπος έρθει σε επαφή με κατοικίδια που έχουν προσβληθεί , πηδάνε πάνω του και τον τσιμπάνε κυρίως στα χέρια και τα πόδια προκαλώντας τοπική ερυθρότητα και κνησμό. Η καταπολέμηση τους απαιτεί επαγγελματική επέμβαση με χρήση ειδικών εντομοκτόνων για ψύλλους.
  τα ποντίκια είναι ζώα μεγάλης προσαρμοστικότητας και ικανά να προσαρμοσθούν γρήγορα στο περιβάλλον. Είναι ζώα εξυπνότατα και ζουν κατά ομάδες σε φωλιές που αποτελούν “κοινωνίες”. Τα ζώα αυτά είναι και εξαιρετικά γόνιμα.  Η όρασή τους είναι περιορισμένη έχουν αχρωματοψία. Παρ’ όλα αυτά διακρίνουν απλές μορφές, κινούνται άνετα σε χαμηλό φωτισμό και θυμούνται καλά τη θέση των αντικειμένων στο χώρο. Εκτός από τη ζημιογόνο δράση τους στα τρόφιμα είναι δυνατόν να προκαλέσουν τεράστιες οικονομικές ζημιές καταστρέφοντας ένα μεγάλο μέρος των αποθεμάτων τροφών, μολύνοντάς τες με τα περιττώματά τους, τις τρίχες και το σμήγμα του δέρματός τους και με τους παθογόνους μικροοργανισμούς που φέρουν. Συμβιώνουν με τον άνθρωπο και μεταδίδουν ασθένειες πολύ σοβαρές. Ο σχεδιασμός ενός συστήματος καταπολέμησης τρωκτικών αποτελεί δύσκολη υπόθεση και απαιτεί καλή γνώση των συνηθειών διαβίωσης των τρωκτικών.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη