Απολυμάνσεις Ηλιούπολη

Απολυμάνσεις Ηλιούπολη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Ηλιούπολης .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Θησείο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ηλιούπολη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στο σύνολο των ενεργειών που γίνονται στο χώρο ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από τα παράσιτα κάνοντας χρήση φυσικών ή χημικών μεθόδων. Σκοπός της είναι η άμεση αντιμετώπιση εντόμων, κατσαρίδων και τρωκτικών καθώς και παθογόνων οργανισμών που αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Αν εντοπίσετε ένα ή δύο μυρμήγκια σε κάποια χώρο του σπιτιού σας ή γύρω από αυτό τότε σίγουρα ο αριθμός του θα αυξηθεί σύντομα ,και ακόμα πιο σύντομα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτά τα λίγα μυρμήγκια που είδατε εκείνα που ψάχνουν για τροφή ενώ κάπου εκεί κοντά υπάρχει φωλιά. Τα μυρμήγκια θεωρούνται από τα καθαρά έντομα όμως δεν ξέρουμε που έχουν περπατήσει πριν εισβάλλουν στα ντουλάπια, τις αποθήκες, τους νιπτήρες κ.α. Το προσωπικό μας γνωρίζει άψογα τα χαρακτηριστικά αυτού του εντόμου και διαθέτοντας τα πιο ισχυρά εντομοκτόνα ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλίση σας.
Τα πιο κοινά είδη κατσαριδών που έχουν υγειονομικό ενδιαφέρον είναι η αμερικάνικη κατσαρίδα, η ανατολική κατσαρίδα και η γερμανική κατσαρίδα. Δραστηριοποιούνται κυρίως σε χώρους σκοτεινούς, υγρούς με άμεση πρόσβαση σε τροφή όπως αποθήκες τροφίμων, φρεάτια, αποχετεύσεις, σωληνώσεις κ.α. Οι κατσαρίδες είναι νεκροφάγες και κοπροφάγες επίσης ενώ οι τοξίνες που εκκρίνουν είναι καρκινογόνες. Είναι φορείς βακτηρίων, παρασιτικών σκουληκιών και παθογόνων μικροοργανισμών υπεύθυνα για σοβαρές ασθένειες όπως γαστρεντερίτιδα, και τις μεταφέρουν σπίτι σας. Η απεντόμωση τους γίνεται με περιμετρικούς ψεκασμούς στα σημεία όπου κινούνται ενώ τοποθετούνται και ειδικά gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη