Απολυμάνσεις Ζωγράφου

Απολυμάνσεις Ζωγράφου – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ζωγράφου .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ζεφύρι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ζωγράφου

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία ριζικού καθαρισμού ενός χώρου ή μιας επιφάνειας και κατ επέκταση η απαλλαγή τους από οποιαδήποτε μορφή βλαβερών μικροοργανισμών. Σε περιπτώσεις όπου η προσβολή από παράσιτα είναι μεγάλη και ο αριθμός των εντόμων ή τρωκτικών αυξημένος η διαδικασία της απεντόμωσης ή μυοκτονίας πρέπει να συνοδεύεται από απολύμανση. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κινδυνεύσει η υγεία του ανθρώπου από κάποιον μικροοργανισμό.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι ψύλλοι είναι παράσιτα τα οποία ανήκουν στην οικογένεια των Σιφωνάπτερων. Το σώμα τους είναι καλυμμένο με μικροσκοπικές τρίχες ,δεν έχουν φτερά ενώ τα πίσω πόδια τους είναι μεγάλα επιτρέποντας τους να κάνουν άλματα. Προτιμούν να τρέφονται με τριχωτά ζώα όπως γάτες, σκύλοι, κουνέλια, ποντίκια και άλλα οικόσιτα ζώα. Κύρια ένδειξη για την παρουσία ψύλλων είναι η έντονη φαγούρα των κατοικίδιων ζώων γιατί υποφέρουν από τα τσιμπήματα τους ενώ τσιμπάνε και τον άνθρωπο κυρίως στα άκρα προκαλώντας ερεθισμό και κνησμό. Για την αντιμετώπιση τους εφαρμόζονται χημικές ή φυσικές μέθοδοι περιμετρικά σε όλο το χώρο από αδειοδοτημένη εταιρεία απολύμανσης όπως είναι η δική μας.
Οι κοριοί είναι έντομα παρασιτικά και τρέφονται αποκλειστικά με το αίμα του ξενιστή τους ο οποίος συνήθως είναι ο άνθρωπος. Δεν διαθέτουν φτερά ενώ έχουν εξελίξει τόσο καλά τα πόδια που τους επιτρέπουν να συρθούν πάνω σε πλαστικό, γυαλί, χαρτί κ.α. Ένας ενήλικας κοριός μπορεί να τσιμπάει και 10 λεπτά και να μην γίνει αντιληπτός. Οι κοριοί ζουν σε ρωγμές και χαραμάδες, ενώ κάτω από τις ταπετσαρίες αφήνουν τα αβγά τους. Οι κοριοί έχουν την χαρακτηριστική ιδιότητα να αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος του εντερικού τους σωλήνα,  υπόλοιπα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος.  Οι μαύρες κηλίδες  συνήθως ενδεικτική της παρουσίας κοριών στο κρεβάτι.  Επιπλέον, η παρουσία τους γίνεται αισθητή από μία χαρακτηριστική οσμή,  που εκλύουν στο περιβάλλον από ειδικούς αδένες, η οποία γίνεται ιδιαίτερα έντονη σε χώρους που δεν αερίζονται.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη