Απολυμάνσεις Ζεφύρι

Απολυμάνσεις Ζεφύρι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ζεφυρίου.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Εύβοια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ζεφύρι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την καταπολέμηση μικροβίων με τη χρήση απολυμαντικών μικροβιοκτόνων ουσιών. Συχνά όμως συγχέεται με τον όρο απεντόμωση που είναι η καταπολέμηση των εντόμων αλλά και με τη μυοκτονία που είναι η καταπολέμηση των τρωκτικών. Σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού αλλά και ύπαρξη τροφίμων είναι απαραίτητη η διενέργεια περιοδικών εργασιών απολύμανσης – απεντόμωσης. 
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η κατσαρίδα είναι παμφάγο έντομο και ανήκει στην οικογένεια των βλαττοειδών. Τρέφεται με σαπίζοντα οργανικά υλικά ,γλυκίσματα ,χαρτί ,ψωμί, νεκρά έντομα κ.α. Επίσης αποτελεί μικροβιακή βόμβα καθώς βγαίνοντας από τους υπονόμους και τις αποχετεύσεις κουβαλά πάνω από 4000 παθογόνους μικροοργανισμούς και αποτελεί κίνδυνο για την υγεία. Επιλέγουν να ζουν σε δροσερά, ζεστά και υγρά μέρη όπου έχουν άμεση πρόσβαση σε φαγητό και η κύρια δραστηριότητα τους γίνεται τη νύχτα. Ο βέλτιστος τρόπος να αντιμετωπιστούν οι κατσαρίδες είναι η επαγγελματική απεντόμωση από ένα εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο θα κάνει περιμετρικούς ψεκασμούς και θα τοποθετήσει τροφοελκυστικά gel στα σημεία ενδιαφέροντος.
Οι αρουραίοι και τα ποντίκια έχουν χαμηλή όραση και αχρωματοψία αλλά η αίσθηση ης οσμής, της γεύσης, της αφής και της ακοής είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες. Δραστηριοποιούνται συνήθως μισή ή μια ΄ρα μετά το σούρουπο αφού το περιβάλλον έχει γίνει ήσυχο. Φωλιές συχνά βρίσκονται σε σωρούς από σκουπίδια και εμπορεύματα, που έχουν αποθηκευτεί πάνω από μήνα χωρίς να μετακινηθούν. Στις κατοικημένες περιοχές ζουν εξωτερικά σε αυλές, γκαράζ, πέτρες και σε υπόνομους. Παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορεί να μεταφερθούν απ’ ευθείας στον άνθρωπο από το δάγκωμα του ποντικού ή από τα τρωκτικά σε παράσιτα όπως ψύλλους – τσιμπούρια – ψείρες κ.λ.π, που τσιμπούν τον άνθρωπο και τα ποντίκια ή από την μόλυνση των τροφίμων με τα κόπρανα και τα ούρα τους ( Πανώλη, τυφοειδής πυρετός, λεπτοσπείρωση τριχίνωση και τροφική δηλητηρίαση.) Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τρωκτικοκτονίας θα πρέπει να εφαρμοστεί για την αποτελεσματική εξόντωση των τρωκτικών. Η αναγνώριση των διαδρόμων – φωλιών και των τρυπών είναι πολύ σημαντική.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη