Απολυμάνσεις Εξάρχεια

Απολυμάνσεις Εξάρχεια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Εξαρχείων.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ελληνικό απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Εξάρχεια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
H απολύμανση αφορά στη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συνωστισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι ψύλλοι είναι έντομα εκτοπαράσιτα, τρέφονται δηλαδή στην επιφάνεια του σώματος του ξενιστή τους, που μπορεί να είναι θερμόαιμα θηλαστικά όπως . Είναι ολομετάβολα έντομα και ο βιολογικός τους κύκλος μπορεί να φτάσει και τους 4 μήνες. Κάποια είδη που παρασιτούν στα θηλαστικά είναι ανθρωπόφιλα και προκαλούν τσιμπήματα και στον άνθρωπο αν και δεν είναι ο κύριος ξενιστής τους. οι αντιδράσεις, τα εξανθήματα και οι ερεθισμοί από τα τσιμπήματα τους διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο ,γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος διάγνωση. Η καταπολέμηση των ψύλλων γίνεται με εφαρμογή απεντόμωσης υπολειμματικών ψεκασμών στις εστίες ανάπτυξης τους.
Τα μυρμήγκια ανήκουν στην οικογένεια των formicidae και είναι έντομα αρθρωτά. Οι κεραίες τους είναι ένα από τα πιο απαραίτητα όργανα του σώματος τους καθώς με αυτές αντιλαμβάνονται αν μια τροφή είναι κατάλληλη για αυτά, επικοινωνούν κ.α. Τα μυρμήγκια μπορούν να ταξιδέψουν σε μεγάλες αποστάσεις σε αναζητήσεις τροφής. Ακόμα και οι καθαρότεροι χώροι μπορεί να έχουν κάποιες τροφές για τα μυρμήγκια οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό να εισβάλλει μεγάλος πληθυσμός και έτσι για την απομάκρυνση του να χρειαστεί επαγγελματική βοήθεια. Η δύναμη τους είναι πολύ μεγάλη αφού μπορούν να σηκώσουν έως 25 φορές το βάρος του σώματός τους. Για την ριζική καταπολέμηση των μυρμηγκιών πραγματοποιούνται  ψεκασμοί εντομοκτόνου στις φωλιές, περιμετρικοί ψεκασμοί στα σημεία ενδιαφέροντος και τοποθέτηση μυρμηγκοκτονων gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη