Απολυμάνσεις Ελληνικό

Απολυμάνσεις Ελληνικό – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ελληνικού .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ελληνορώσων απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ελληνικό

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
H απολύμανση αφορά στη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, που μπορεί να βλάψουν την υγεία του ανθρώπου σε μεγάλο βαθμό
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα της οικογένειας Formicidae. Διακρίνονται εύκολα από τις αρθρωτές κεραίες τους και τη χαρακτηριστική δομή του σώματός τους καθώς τα τμήματά του ενώνονται με μικρές αρθρώσεις . Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες με μέγεθος που ποικίλει. Τα μυρμήγκια ζουν σε  οργανωμένες  «κοινωνίες». Θα τα συναντήσουμε να βγαίνουν μέσα από ρωγμές τοίχων και πατωμάτων,  κουζίνες κάτω από τον νεροχύτη και επάνω στον πάγκο. Η αντιμετώπιση των μυρμηγκιών διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε . Έτσι η αντιμετώπιση μπορεί να γίνει με έναν απλό υπολειμματικό ψεκασμό σε μια απλή περίπτωση, είτε με ειδικό τζελ σε μια άλλη, είτε ακόμα και με συνδυασμό των δύο μεθόδων.
Οι ποντικοί αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία , καθώς φέρουν πολλές ασθένειες όπως: πανώλη, τυφοειδή πυρετό, λεπτοσπείρωση, σαλμονέλα, καθώς και πολλά εκτοπαράσιτα. Οι σταγόνες ούρων που αφήνουν διαρκώς και τα περιττώματα τους μολύνουν τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές. Μπορούν να δημιουργήσουν φωλιές σε οποιοδήποτε χώρο που τους παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες. Οι κυριότεροι χώροι που θα τα συναντήσουμε είναι : αποθήκες τροφίμων , σούπερ μάρκετ , ξενοδοχεία , εστιατόρια, νοσοκομεία, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Οι σημαντικότερες κρυψώνες σε αυτούς τους χώρους είναι: ντουλάπια, διάκενα τοποθέτησης μονωτικών υλικών , κάτω από ξύλινα πατώματα, ψευδοροφές. Λόγω του μικρού τους μεγέθους είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν, χωρίς να γίνουν αντιληπτά, μέσα σε αυγοθήκες, συσκευασίες τροφίμων, καλάθια άπλυτων κ.λπ. Οι εφαρμογές της μυοκτονίας περιλαμβάνουν δολώματα ενός γεύματος, πολύ ελκυστικά για τα τρωκτικά χωρίς να μένει δυσάρεστη οσμή των νεκρών ποντικιών.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη