Απολυμάνσεις Ελευσίνα

Απολυμάνσεις Ελευσίνα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Ελευσίνας .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Εκάλη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ελευσίνα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σε χώρους αυξημένου συνωστισμού η απολύμανση είναι απαραίτητη για την διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό αντιμικροβιοκτώνου χαμηλής πίεσης για κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη κλειστών χώρων και κατά συνέπεια την γρήγορη και αποτελεσματική εξόντωση κάθε ανεπιθύμητου οργανισμού.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Από τη φύση τους οι κοριοί είναι λαθρεπιβάτες. Εισέρχονται στα σπίτια παθητικά και κρύβονται σε ρωγμές, έπιπλα,  μαξιλάρια,  και σε άλλα αντικείμενα ειδικά όταν αυτά μεταφέρονται σε σπίτια . Κρύβονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και συνήθως τρέφονται τη νύκτα από τον άνθρωπο. Η καθαριότητα του σπιτιού ελάχιστα έχει να κάνει με την παρουσία των κοριών αφού τρέφονται με αίμα. Ανάλογα με την δική σας ανοχή στα τσιμπήματα, μπορεί να μην ανακαλύψετε ότι έχετε τσιμπηθεί ενώ μερικοί άνθρωποι το καταλαβαίνουν  μέσα σε λίγες ώρες. Οι κοριοί όταν νιώσουν κίνδυνο παριστάνουν ότι είναι νεκροί, από εκεί έχει γίνει και γνωστή η έκφραση ‘’παριστάνει τον ψόφιο κοριό’’. Μόλις αρχίσουν να τρέφονται η αναπαραγωγή τους είναι ταχεία και εξαπλώνονται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η αντιμετώπιση τους είναι δύσκολη και συνίσταται η επαγγελματική βοήθεια από εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεως.
Εκτός από τα τσιμπήματα και την έντονη φαγούρα, οι ψύλλοι αν δεν ελέγχονται μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες τόσο στον άνθρωπο όσο και στα κατοικίδια ζώα. Ζουν στο δέρμα και τρέφονται με αίμα. Είναι πολύ μικρά έντομα (1-3 χιλ.), άπτερα με πεπλατυσμένα σώματα χρώματος σκούρο καφέ που η μορφολογία του ους επιτρέπει να κινούνται μέσα από τις τρίχες του σώματος που δαγκώνουν και τρέφονται με το αίμα του ξενιστή τους. αν παρατηρήσετε η γάτα ή ο σκύλος να ξύνονται έντονα τότε μάλλον έχει προσβληθεί από ψύλλους. Γι αυτό είναι σημαντικό να εφαρμοστεί κατάλληλη θεραπεία απεντομώσεως στους χώρους που κυκλοφορεί το κατοικίδιο σας αλλά και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη