Απολυμάνσεις Εκάλη

Απολυμάνσεις Εκάλη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Εκάλης.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Δροσιά απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Εκάλη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
H απολύμανση αφορά στη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη καθώς και αναγκαία για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης επικίνδυνων παθογόνων μικροοργανισμών , ιδιαίτερα σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός ατόμων όπως είναι σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η αντιμετώπιση κοριών, κατσαρίδων, μυρμηγκιών κ.α. γίνεται χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και ασφαλή προϊόντα σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές του Υπουργείου Ανάπτυξης και τροφίμων. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία παιδιών, ενηλίκων και κατοικίδιων ζώων. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να γίνονται απολυμάνσεις σε χώρους και σημεία εστίασης πολλών ατόμων (σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κ.α.). Οι Απολυμάνσεις Αγία Βαρβάρα ανάλογα με το είδος και τη δραστηριότητα της επιχείρησης σας θα επιλέξουν το ανάλογο σκεύασμα και θα σας προτείνουν το κατάλληλο πρόγραμμα αντιμετώπισης περισσότερα…
Είναι αποκρουστική η θέα ενός τρωκτικού μέσα στην κουζίνα μας. Τα ποντίκια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για το χώρο μας γιατί πέρα από τρόφιμα ροκανίζουν καλώδια και έπιπλα προκαλώντας υλικές ζημίες π.χ. σε ηλεκτρικούς πίνακες ακόμα και πυρκαγιές ή διαρροές της ύδρευσης . είναι έξυπνα και αεικίνητα και έχουν αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό της όσφρηση την αφή και την ακοή. Αν δείτε ζωντανά τρωκτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τότε υπάρχουν τρία δυνατά σενάρια. Είτε βρίσκονται κοντά στη τροφή ή υπάρχει μεγάλη προσβολή ή το καταφύγιο τους έχει ενοχληθεί. Μεγάλος αριθμός τρωκτικών ειδικά ποντικιών δημιουργούν χαρακτηριστική μυρωδιά. Για να μειώσουμε γρήγορα τον πληθυσμό των τρωκτικών εγκαθιστούμε δολωματικούς σταθμούς και παγίδες σύλληψης.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη