Απολυμάνσεις Δροσιά

Απολυμάνσεις Δροσιά – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Δροσιάς .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Δραπετσώνα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Δροσιά

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την εξόντωση με χημικά μέσα των διάφορων μικροοργανισμών και την καταστολή πολλαπλασιασμού τους ενώ. Γίνεται με τη χρήση απολυμαντικών μέσων και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ανάλογα με το επίπεδο της απολύμανσης που κυμαίνεται από τη σποροκτονία έως τη μείωση του αριθμού των μικροβίων για την προστασία του ανθρώπου από κάθε πιθανό κίνδυνο που μπορεί να προκύψει.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Το πιο γνωστό έντομο στη τάξη των Δικτυοπτέρων, είναι οι κατσαρίδες. Είναι έντομα με ατελή μεταμόρφωση (ημιμετάβολα) και έχουν μόνο 3στάδια στον βιολογικό τους κύκλο, αυτά του αυγού, της νύμφης και τέλειου εντόμου. Είναι νυχτόβιες, αλλά όταν οι πληθυσμοί τους είναι αρκετά μεγάλοι, περιφέρονται και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σαν κρησφύγετα χρησιμοποιούν υγρά και σκοτεινά μέρη (ρωγμές τοίχων, φρεάτια, σωληνώσεις, ντουλάπια, σιφώνια, κάτω από ψυγεία ή έπιπλα κλπ). Τροφές, νερό και μαγειρικά σκεύη είναι εκτεθειμένα σε μόλυνση από κατσαρίδες που μεταφέρουν παράσιτα κι άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς, στο εσωτερικό κι εξωτερικό του σώματός τους. Για την καταπολέμηση τους γίνονται απευθείας ψεκασμοί στις εστίες τους ενώ εφαρμόζονται υπολειμματικοί ψεκασμοί στα σημεία που κινούνται.
Τα μυρμήγκια ευημερούν σχεδόν σε όλα τα οικοσυστήματα και αποτελούν ίσως και το 15-20% της βιομάζας των ζώων της ξηράς. Σχηματίζουν αποκίες με μέγεθος που ποικίλλει από μερικές δεκάδες θηρευτές που ζουν σε μικρές κοιλότητες έως κοινωνίες με υψηλή οργάνωση που καλύπτουν μεγάλες περιοχές και αποτελούνται από εκατομμύρια μέλη. Διακρίνονται εύκολα από τις αρθρωτές κεραίες τους και τη χαρακτηριστική δομή του σώματός τους καθώς τα τμήματά του ενώνονται με μικρές αρθρώσεις και η μέση τους είναι ιδιαίτερα λεπτή. Tα μυρμήγκια ανακατεύονται με τις τροφές και καταλήγουν στο πιάτο μας. Τα συναντάμε κυρίως σε ρωγμές στου τοίχους, νιπτήρες, μπάνιο, ντουλάπια κ.α. επομένως μια απεντόμωση θα σας απαλλάξει από την παρουσία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για την καταπολέμηση τους εφαρμόζουμε ψεκασμούς με οικολογικά εντομοκτόνα και gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη