Απολυμάνσεις Δραπετσώνα

Απολυμάνσεις Δραπετσώνα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Δραπετσώνας .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Διόνυσος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Δραπετσώνα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία ριζικού καθαρισμού ενός χώρου ή μιας επιφάνειας και κατ επέκταση η απαλλαγή τους από οποιαδήποτε μορφή βλαβερών μικροοργανισμών. Σε περιπτώσεις όπου η προσβολή από παράσιτα είναι μεγάλη και ο αριθμός των εντόμων ή τρωκτικών αυξημένος η διαδικασία της απεντόμωσης ή μυοκτονίας πρέπει να συνοδεύεται από απολύμανση. Η γενική απολύμανση αφορά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες, σκουλήκια κλπ).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Το ποντίκι στη ζωολογία αναφέρεται σε ένα μικρό ζώο της τάξης των τρωκτικών. Είναι δραστήριο κατά τις νυχτερινές ώρες με εξαιρετική όραση στο σκοτάδι που το βοηθά να εξασφαλίζει την τροφή του. Τα ποντίκια είναι πολύ επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία γιατί μεταδίδουν στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες όπως η σαλμονέλα και ο τυφοειδής πυρετός ενώ προκαλούν υλικές ζημιές σε κτήρια, μονώσεις, ηλεκτρικά καλώδια και πίνακες. Για την αντιμετώπιση των τρωκτικών τοποθετούνται σε διάφορα σημεία κυρίως δολωματικοί σταθμοί που είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί για αυτά και ειδικών παγίδων.
Ο κοριός σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης του (από προνύμφη μέχρι τέλειο έντομο) τρέφεται με απομύζηση αίματος κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν έχουν φτερά και δεν πετούν αλλά μετακινούνται έρποντας. Οι μαύρες κηλίδες κατά μήκος των ραφών ανοιχτόχρωμου στρώματος είναι συνήθως ενδεικτική της παρουσίας κοριών στο κρεβάτι. Τα τσιμπήματα στον άνθρωπο είναι πολλά στη σειρά δημιουργώντας μια γραμμή σα «γαζί». Το τσίμπημα πολλές φορές περνάει απαρατήρητο, ενώ άλλες φορές λόγω αλλεργικής αντίδρασης στο σάλιο του κοριού, εμφανίζεται στο σημείο τσιμπήματος κοκκινίλα και πρήξιμο και προκαλείται φαγούρα. Η καταπολέμηση τους γίνεται από έμπειρους τεχνικούς με χρήση χημικών υγειονομικής σημασίας ακίνδυνα για τον άνθρωπο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη