Απολυμάνσεις Διόνυσος

Απολυμάνσεις Διόνυσος – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Διονύσου .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Δήλεσι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Διόνυσος

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία καταστρέφονται παθογόνοι και μη μικροοργανισμοί με τη χρήση χημικών η φυσικών μέσων. Η γενική απολύμανση αφορά κυρίως βαδιστικά έντομα όπως οι κατσαρίδες, οι αράχνες, τα μυρμήγκια. Κρίνεται απαραίτητη για την διατήρηση της δημόσιας υγείας και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε χώρους με υψηλό συνωστισμό ατόμων (νοσοκομεία, χώροι εστίασης, ξενοδοχεία κλπ)
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα της οικογένειας Formicidae και λόγω της συνεργατικής του φύσης δημιουργούν πολύ γρήγορα μεγάλες φωλιές τέτοιες ώστε σε κάθε αποικία τα έντομα μπορεί να είναι και χιλιάδες. Προς αναζήτηση τροφής ακλουθούν κάποιες διαδρομές κατά δεκάδες και σε σειρά. Πιο συγκεκριμένα ,αρχικά στέλνουν «ιχνηλάτη» για αναζήτηση τροφής ό οποίος επιστρέφοντας στη φωλιά πληροφορεί τους εργάτες για τη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν για το σημείο ενδιαφέροντος. Όλα τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση των μυρμηγκιών είναι οικολογικά ,άχρωμα, άοσμα και επιφέρουν επιτυχή αποτελέσματα.
Οι κατσαρίδες ανήκουν στην οικογένεια των Βλαττοειδών και το πιο κοινό είδος που συναντάμε στα νοικοκυριά και σε χώρους μαζικής εστίασης είναι η ψηλή κατσαρίδα ή γερμανική κατσαρίδα. Μεταφέρεται κυρίως από τρόφιμα, συσκευασίες , χαρτόκουτα και δημιουργεί γρήγορα μεγάλους πληθυσμούς καθώς έχει υψηλούς ρυθμούς αναπαραγωγής. Εισχωρούν λόγω του μικρού μεγέθους τους, σε ρωγμές τοίχων, σε ενώσεις ντουλαπιών και γενικά σε σημεία που μπορούν να εξασφαλίσουν τροφή. Είναι έντομα υγειονομικής σημασίας καθώς αλλοιώνουν και υποβαθμίζουν τα τρόφιμα όταν έρθουν σε επαφή με αυτά. Εμφανίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα στα κοινά εντομοκτόνα, επομένως μόνο ένα συνεργείο απολυμάνσεως μπορεί να σας απαλλάξει οριστικά από αυτές. Εφαρμόζονται τροφοελκυστικά σκευάσματα υπό μορφή gel και παγιδεύονται όλα τα πιθανά περάσματα τους .
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη