Απολυμάνσεις Δάφνη

Απολυμάνσεις Δάφνη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Δάφνης .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Γουδή απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Δάφνη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι η διαδικασία καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων ενώ η απεντόμωση αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου (πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, χώρος παρασκευής τροφίμων κ.α.), την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Ο κοριός είναι αποκλειστικά απομυζητικό έντομο που τρέφεται με αίμα ανθρώπου και ανήκει στο γένος Cimex lectularius . Έχουν σχήμα ωοειδές και τρέφονται συνήθως το βράδυ όπου το «υποψήφιο θύμα» τους κοιμάται για αυτό και δεν γίνονται αντιληπτοί την ώρα του νύγματος. Στίγματα αίματος και των περιττωμάτων τους πάνω στα σεντόνια ή στο στρώμα υποδηλώνουν την παρουσία τους στο χώρο. Ενδέχεται να προσβληθείτε από κοριούς σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια και να μεταφερθούν σπίτι με τις αποσκευές . Απευθυνθείτε σε μια αδειοδοτημένη εταιρία απεντομώσεων και οι ειδικοί θα σας προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία.
Μια βροχερή ημέρα γυρίζουμε στο σπίτι μας μετά τη δουλειά και σκουπίζουμε τα παπούτσια μας στο χαλάκι της πυλωτής. Εκεί κάθονται αδέσποτες γάτες που δεν λαμβάνουν προστασία για τους ψύλλους. Τα χαλάκια αυτά βρίθουν από ψύλλους και αυγά ψύλλων και τα μεταφέρουμε μέσω των παπουτσιών στο σπίτι μας όπου και εκκολάπτονται. Οι ψύλλοι δεν παρασιτούν πάνω στον άνθρωπο όμως τον τσιμπούν κάνοντας άλματα πάνω του κυρίως στα άκρα δημιουργώντας οίδημα ή φλεγμονή. Αν τα κατοικίδια σας εμφανίζουν έντονη φαγούρα τότε έχουν προσβληθεί από αυτό το παράσιτο και πρέπει να δράσετε γρήγορα. Καλέστε μια εταιρία απολυμάνσεως όπως η δική μας και θα σας απαλλάξουμε μια και καλή από τους ψύλλους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη