Απολυμάνσεις Γουδή

Απολυμάνσεις Γουδή – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Γουδή .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Γλυφάδα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Γουδή

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολύμανση είναι η καταστροφή των φυτικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών, όχι όμως απαραίτητα και των σπόρων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές χρησιμοποιείται ο όρος Μικροβιοκτονία αντί της Απολύμανσης. Η γενική απολύμανση αφορά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες, σκουλήκια κλπ).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Παρόλο που τα μυρμήγκια είναι ενοχλητικά όταν μπαίνουν στο σπίτι μας , δεν θεωρούνται ότι μεταφέρουν ασθένειες. Ωστόσο ,επειδή δεν γνωρίζουμε που έψαχνα για φαγητό πριν εισβάλλουν στο χώρο μας για αυτό και πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας. η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές που τα μυρμήγκια κάνουν την εμφάνιση τους σε αποθήκες, ντουλάπια, κήπους κ.α. Προσελκύονται κυρίως από γλυκά τρόφιμα και κολλώδεις ουσίες. Αυτό ακριβώς τα χαρακτηριστικό τους εκμεταλλεύονται οι τεχνικοί μας και για την καταπολέμηση τους και στα σημεία ενδιαφέροντος τοποθετούν ειδικά gel τροφοελκυστικα.
Τα τρωκτικά ανήκουν στην τάξη των πλακουντοφόρων και το μέγεθος τους ξεκινά από μέτριο μέχρι μικρό. Το οδοντικό τους σύστημα διαθέτει κοπτήρες στο μπροστινό μέρος των σαγονιών τους οι οποίο μεγαλώνουν και φθείρονται διαρκώς. Αυτός είναι και ο λόγος που ροκανίζουν οτιδήποτε βρουν καθώς αν σταματήσουν να τους φθείρουν, θα βγουν έξω από το στόμα και θα τρυπήσουν τον ουρανίσκο τους. Η παρουσία τους στο χώρο σας εγκυμονεί κίνδυνους για την υγεία σας καθώς είναι φορείς σοβαρών μεταδιδόμενων ασθενειών ενώ είναι υπεύθυνα για υλικές ζημιές στην περιουσία σας. η μυοκτονία επομένως είναι μονόδρομος. Η διαδικασία αυτή ξεκινά με αναγνώριση του προβλήματος από τα σημάδια που αφήνουν όπως φωλιές, τρύπες, περιττώματα κ.α. Οι ειδικοί απολυμαντές θα τοποθετήσουν δωλοματικούς σταθμούς και βρώσιμα τρωκτικοκτονα σκευάσματα και τα τρωκτικά θα αποτελούν παρελθόν
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη