Απολυμάνσεις Γλυφάδα

Απολυμάνσεις Γλυφάδα​ – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της  Γλυφάδας .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή  Απολυμάνσεις Γλυκά Νερά απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Γλυφάδα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Οι τεχνικοί μας σε συνεργασία με το γεωπόνο της εταιρίας ανάλογα με το παράσιτα που σας ταλαιπωρεί ,είναι σε θέση να επιλέγουν να εφαρμόσουν την κατάλληλη φαρμακευτική ουσία σχεδιάζοντας παράλληλα την πιο αποτελεσματική θεραπεία. Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε έχουν εγκριθεί  από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  ενώ έχουν ελεγχτεί από τον Ε.Ο.Φ. Έτσι διασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να επηρεαστεί η υγεία της οικογενείας σας η των κατοικίδιων σας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Απολύμανση είναι η εφαρμογή, μετά από σχολαστική καθαριότητα, μίας μεθόδου για την καταστροφή συνήθως των περισσοτέρων ή όλων των παθογόνων λοιμωδών ή παρασιτικών παραγόντων με χημικά μέσα. Σε χώρους όπου υπάρχει αυξημένη ροή τόμων , κυρίως κοινόχρηστους, κρίνεται απαραίτητη η διενέργεια απολυμαντικών εφαρμογών από ειδικά συνεργεία . περισσότερα…
Οι κατσαρίδες είναι έντομα που ανήκουν στην οικογένεια των Βλαττοειδών. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε μέρη σκοτεινά, υγρά όπως φρεάτια, βόθροι, αποχετεύσεις ,αποθήκες, κουζίνες κ.α. Είναι φορείς βακτηρίων που προκαλούν σοβαρές ασθένειες όπως η σαλμονέλα και η δυσεντερία ενώ ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα υψηλός σε σπίτια με παιδιά, ηλικιωμένους ή ασθενείς. Επιπλέον προκαλούν μια αποκρουστική οσμή στα τρόφιμα και τα αντικείμενα στα οποία περπατάνε καθώς τα αλλοιώνουν. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ο γρήγορος ρυθμός με τον οποίο πολλαπλασιάζονται επομένως η γρήγορα αντίδραση είναι απαραίτητη. Οι τεχνικοί μας έχουν στη διάθεση τους μια σειρά από ισχυρά εντομοκτόνα για την πλήρη εξουδετέρωση τους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη