Απολυμάνσεις Γκάζι

Απολυμάνσεις Γκάζι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Γκάζι.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Γέρακας απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Γκάζι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση του πληθυσμού των εντόμων για αυτό αναλαμβάνουμε και εργασίες απεντόμωσης και μυοκτονιών με σκοπό την όσο το δυνατόν εμπόδιση της επαναφοράς τους στους διάφορους χώρους. Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους προσφέρουμε υψηλής ποιότητας δουλειά. Σύμμαχος μας σε αυτό είναι το πεπειραμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό μας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η απολύμανση  είναι η διαδικασία  καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων ενώ η απεντόμωση  αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου (πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, χώρος παρασκευής τροφίμων κ.α.), την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ. περισσότερα…
Οι Blattaria ευρέως γνωστές και ως κατσαρίδες, είναι έντομα ημιμετάβολα με πεπλατυσμένο σώμα που τους επιτρέπει να κινούνται γρήγορα και να κρύβονται ακόμα και στις μικρότερες σχισμές. Έχον αποκρουστική όψη καθώς αποτελούν κοινό πρόβλημα σε πολλά νοικοκυριά ,είναι βρώμικες και προκαλούν δυσάρεστες οσμές. Περνούν τον περισσότερο χρόνο τους ψάχνοντας για τροφή ,νερό ή και ταίρι κα τότε ακριβώς μολύνουν το χώρο καθώς μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες βακτηρίων και μολυσματικών μικροοργανισμών. Τα μέτρα καταπολέμησης τους εστιάζονται κυρίως σε περιμετρικούς ψεκασμούς και τοποθέτηση ειδικών εντομοκτόνων gel στα σημεία ενδιαφέροντος από ειδικά συνεργεία.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη