Απολυμάνσεις Γαργητός

Απολυμάνσεις Γαργητός – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττικη .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Γαργητός.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Γαλάτσι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Γαργητός

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η σκληρή εργασία η γρήγορη εξυπηρέτηση το έμπειρο προσωπικό μας και η τεχνολογική εξέλιξη είναι οι λόγοι που η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες απολυμαντικές σε όλη την Αθηνά. Εδώ και μια δεκαετία εκτός από το χώρο των απολυμάνσεων πρωτοπορούμε και στις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες ώστε τα παράσιτα που σας ταλαιπωρούν να αποτελέσουν γρήγορα παρελθόν. .
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά έντομα, δεν έχουν φτερά και παρασιτούν στο αίμα του οικοδεσπότη τους ο οποίος είναι συνήθως η γάτα, ο σκύλος ή το ποντίκι και καμιά φορά επιτίθεται και στον άνθρωπο. Το τσίμπημα του ψύλλου δημιουργεί σκουρόχρωμη κηλίδα  η οποία περιβάλλεται από κοκκινισμένη περιοχή και προκαλείται έντονο αίσθημα φαγούρας. Σε περίπτωση εντοπισμού ψύλλων είναι αναγκαία η απεντόμωση με ψεκασμό με ένα εντομοκτόνο κατάλληλο για το συγκεκριμένο έντομο. περισσότερα…
Οι κατσαρίδες έχουν αποκρουστική όψη και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες  αφού κουβαλούν ασθένειες όπως η σαλμονέλα.  Ακόμα και όταν πεθάνουν το κουφάρι τους μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις ή και άσθμα.  Τρέφονται κυρίως με φαγητό που περιέχει ζάχαρη, άμυλο ή και λίπος και δραστηριοποιούνται κατά βάση τις βραδινές ώρες. Αν μια προσβολή κατσαρίδων αφεθεί ανεξέλεγκτη μπ0ορεί γρήγορα να επεκταθεί και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει σημαντ6ικός κίνδυνος της υγείας μας.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη