Απολυμάνσεις Γαλάτσι

Απολυμάνσεις Γαλάτσι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή   Γαλάτσι .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Βύρωνας απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Γαλάτσι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η εταιρεία μας  διαθέτει   ένα μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων συνεργειών σε όλη την Αττική διαθέσιμα να έρθουν στον χώρο σας άμεσα για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα σας. Έχουμε όλα τα φάρμακα που είναι αναγκαία για την εξόντωση εντομών παράσιτων η των τρωκτικών ενώ οι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία ώστε ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται να εφαρμόσουν το καταλληλότερο φάρμακο.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
H απολύμανση αφορά στη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συνωστισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς περισσότερα…
Οι κοριοί είναι μικρά παρασιτικά έντομα ,επίπεδα, ωοειδή και έχουν καφέ και κόκκινο χρώμα. Το πιο κοινό είδος είναι το lectylarius Cimex. Τα πόδια τους είναι τόσο καλά ανεπτυγμένα και τους επιτρέπουν να συρθούν πάνω σε ε4πιφάνειες φτιαγμένες από ξύλο, γυαλί, πλαστικό και μεταφέρονται από έπιπλα, αποσκευές, στρώματα κ.α. . Ένας κοριός μπορεί να ρουφήξει 6 φορές το βάρος του σε αίμα και αφήνει μαύρες κηλίδες από όπου μπορεί να γίνει αντιληπτός.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη