Απολυμάνσεις Γέρακας

Απολυμάνσεις Γέρακας – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Γέρακας.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Γαργητός απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Γέρακας

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή  μας ανατεθεί(απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες). Ζούμε σε μια εποχή ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων επομένως ένα μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η διαρκής ενημέρωση για την πρόοδο της αγοράς και της βιομηχανίας του χώρο μας ώστε να εφαρμόζουμε τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους στις εργασίες μας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η μυοκτονία είναι η διαδικασία απαλλαγής από τρωκτικά, μείωσης και καταπολέμησης των πληθυ6σμών τους και της οριστικής απομάκρυνσής τους από τον χώρο σας. Σε αποθήκες ,κήπους, υπόγε4ια είναι συχνή/η η εμφάνιση τρωκτικών όπως ποντίκια ,αρου6ραίοι, τυφλοπόντικες κ.α.  τα οποία πέρα από τις υλικές ζημιές που προκαλούν ,είναι υπεύθυνα  για την υποβάθμιση και αλλοίωση των τροφίμων ενώ ε4ίναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών εξαιρετικά επικίνδυνων για την υγεία. περισσότερα…
Τα μυρμήγκια  είναι μια οικογένεια εντόμων κοινωνικών, τα οποία, όπως και οι μέλισσες και οι σφήκες, ανήκουν στην τάξη των Υμενόπτερων. Αποτελούν μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες του ζωικού βασιλείου. Ένα μικρό ψίχουλο αρκεί για να προσελκύσει δεκάδες μυρμήγκια στο σπίτι σας. μπορούν να περάσουν από πολύ μικρές σχισμές  και να βρεθούν στην αποθήκη ,στην κουζίνα στο μπάνιο, σε ντουλάπια κ.α. για να αποτρέψετε τη συνεχή τους ανάπτυξη ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να εμπιστευθείτε μια εταιρία απολυμάνσεως όπως η δική μας και θα τοποθετήσουμε ειδικά gel το οποίο μεταφέρουν στη φωλιά και πεθαίνουν όλα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη