Απολυμάνσεις Βριλήσσια

Απολυμάνσεις Βριλήσσια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Βριλήσσια .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Βριλήσσια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η εταιρία Alpha παρέχει υπηρεσίες  σε όλη την Αττική. Έχοντας για εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία 10 χρονιά η εταιρεία μας συνεχίζει να πρωτοπορεί και να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Η συνεχής ανάπτυξη μας οφείλεται τόσο στην εμπιστοσύνη που μας δείχνεται όλα αυτά τα χρονιά όσο και στην συνεχόμενη τεχνολογική εξέλιξη των μέσων και των τεχνικών που χρησιμοποιούμε στις δουλειές που αναλαμβάνουμε.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι προσπάθειες μας εστιάζονται πάντα στην κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών του πελάτη με το βέλτιστο κόστος. Αναλαμβάνουμε εκτός από απολυμάνσεις και απεντομώσεις και μυοκτονίες χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο οικολογικά σκευάσματα τα οποία είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα και εγκεκριμένα από το κράτος. Μετά το πέρας των εργασιών παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως ενώ πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές όταν κριθεί απαραίτητο. περισσότερα…
Ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα σπίτια που έχουν γάτα ή σκύλο είναι η εμφάνιση ψύλλων και τότε η απεντόμωση είναι απαραίτητη. Δεν ζουν πάνω στον άνθρωπο όμως τσιμπούν τα χέρια και το σώμα εκείνων που θα έρθουν σε επαφή με κατοικίδια. Το σώμα τους είναι διαμορφωμένο με μεγάλα και δυνατά πίσω πόδια έτσι ώστε να κάνουν άλματα και να πηδούν στον άνθρωπο. Ο επαγγελματίας απολυμαντής θα προβεί σε ενδελεχή έλεγχο και εντοπισμό των περιοχών όπου οι ψύλλοι κατοικούν και κατόπιν θα εφαρμόσει την κατάλληλη θεραπεία.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη