Απολυμάνσεις Βούλα

Απολυμάνσεις Βούλα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Βούλα .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Βοτανικός απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Βούλα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση  είναι η διαδικασία  καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων ενώ η απεντόμωση  αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου (πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, χώρος παρασκευής τροφίμων κ.α.), την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι κοριοί είναι έντομα μικρά και παρασιτικά της τάξης των Cimicidae τα οποία τρέφονται με το αίμα των  θηλαστικών που τσιμπούν. Ένας κοριός μπορεί να τσιμπά 8-10 λεπτά συνεχόμενα χωρίς το θύμα του να συνειδητοποιήσει άμεσα ότι τον τσιμπά. Κρύβονται σε μικρούς προστατευτικούς χώρους όπως είναι οι ρωγμές τοίχων ,χάσματα κρεβατιών ,στρωμάτων και επίπλων. Τα τσιμπήματα του κοριού προκαλούν κόκκινους πομφούς και κνησμό . Δεν έχει τεκμηριωθεί ο ρόλος των κοριών ως βιολογικών διαβιβαστών παθογόνων οργανισμών στον άνθρωπο. περισσότερα…
Οι ψύλλοι είναι μικρά, άπτερα αρθρόποδα έντομα καφέ ή κοκκινωπού χρώματος με επίπεδο σώμα που τρέφονται με αίμα από πτηνά και θηλαστικά (σκύλους, γάτες, τρωκτικά)  συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν άλματα έως 20 εκ καθέτως ή έως και 40 εκ οριζοντίως. Ο «ψύλλος της γάτας» είναι το πιο συνηθισμένο είδος και αυτό που συνήθως απαντάται σε σκύλους και γάτες και μέσα σε οικίες. Το τσίμπημα του ψύλλου στον άνθρωπο προκαλεί τοπικό ερεθισμό και κνησμό ενώ εντοπίζεται κυρίως στα άκρα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη