Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Βουλιαγμένης .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή  Απολυμάνσεις Βούλα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Βουλιαγμένη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Εδώ και δέκα χρόνια οι επαγγελματικές δραστηριότητες της εταιρίας μας, πέρα από τον οικιακό τομέα, επεκτείνονται διαρκώς σε κάθε είδος επιχείρηση καθιερώνοντας μας τη νούμερο 1 επιλογή στον τομέα των απολυμάνσεων. Αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε άμεσα και αποτελεσματικά από οποιοδήποτε παράσιτο όπως κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες κοριούς, τρωκτικά κ.α. Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων  που διαθέτουμε είναι έτοιμος και εξοπλισμένος να φτάσει στον χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η παρουσία ποντικών στους χώρους κατοικίας και εργασίας εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία και γενικότερα υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής. Το πρόβλημα είναι εντονότερο τους καλοκαιρινούς μήνες. Προκαλούν ζημιές στα κτίσματα, μεταφέρουν και μεταδίδουν θανατηφόρες ασθένειες και συμπεριφέρονται ανταγωνιστικά ως προς τον άνθρωπο για την εξασφάλιση τροφής. Χαρακτηριστική είναι η γονιμότητα των τρωκτικών καθώς τα θύλακα εγκυμονούν πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο και γεννούν πολλά μικρά. περισσότερα…
Ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα που απαντάται στα νοικοκυριά είναι η κατσαρίδες. Ανήκουν στην οικογένεια των Βλαττοειδών και ζουν κατά κύριο λόγο εκεί όπου υπάρχει οργανικοί ουσία (φρεάτια, βόθροι) αλλά και σε σκοτεινά με υψηλή υγρασία μέρη όπως υπόγεια, κελάρια κλπ. Είναι φωτόφοβα έντομα για αυτό δραστηριοποιούνται κυρίως τις νυκτερινές ώρες. Αν εντοπίσετε κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας τότε μάλλον η προσβολή από κατσαρίδες είναι μεγάλη και πρέπει να δράσετε άμεσα.Για την καταπολέμηση τους εφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα τελευταίας τεχνολογίας  ή τοποθετούμε τροφοελκυστικά gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη