Απολυμάνσεις Βοτανικός

Απολυμάνσεις Βοτανικός – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Βοτανικός.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Βόλος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Βοτανικός

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Προσφέρουμε επαγγελματικές δραστηριότητες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους πάσης φύσεως. Η συνεχής διεύρυνση του πελατολογίου μας εδώ και μια δεκαετία αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα από παράσιτα όπως ο κοριός, το ποντίκι, η κατσαρίδα κ.α. και ανάλογα με το είδος τους σχεδιάζουμε την κατάλληλη θεραπεία. 
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η μυοκτονία είναι μια διαδικασία η οποία αφορά στην εξολόθρευση τρωκτικών και ποντικών και γίνεται από εταιρίες απολυμάνσεων όπως είναι η δική μας. Για να αναπτυχθούν τα τρωκτικά, πρέπει να έχουν εύκολη πρόσβαση σε τροφή και νερό για αυτό και τα συναντάμε σε κήπους, αποθήκες, χώρους μαζικής εστίασης, αποχετεύσεις κ.α.  είναι κινούμενες εστίες μολύνσεων και υπεύθυνα για τη  μετάδοση σοβαρών ασθενειών όπως η σαλμονέλα. περισσότερα…
Οι κατσαρίδες είναι πολύ ανθεκτικά έντομα και είναι από τους πιο ανεπιθύμητους επισκέπτες της κατοικία μας. Έχει μήκος σώματος 3-5 cm και χρώμα κόκκινο-καστανό. Είναι νυχτόβια έντομα, αλλά όταν οι πληθυσμοί τους είναι αρκετά μεγάλοι περιφέρονται και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σαν κρησφύγετα χρησιμοποιούν σκοτεινά και υγρά μέρη σε ρωγμές τοίχων, χάσματα σε σωληνώσεις, συσσωρευμένα αντικείμενα κ.α. Για την Καταπολέμηση τους απαιτείται ενδελεχής έλεγχος περιμετρικά στο χώρο και κατόπιν χρήση gel και κολλητικών παγίδων.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη