Απολυμάνσεις Βαρυμπόμπη

Απολυμάνσεις Βαρυμπόμπη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Βάρκιζας απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Βαρυμπόμπη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου μας και φροντίζουμε να εξοπλίζουμε το στόλο μας με τα πιο σύγχρονα μέσα ώστε να επιφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Υπό την επίβλεψη γεωπόνου, η ομάδα μας, όποτε το κρίνει απαραίτητο κάνει επαναληπτικές εφαρμογές ενώ χορηγεί πιστοποιητικά απολυμάνσεως μετά από κάθε εργασία. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την υγεία σας και το περιβάλλον οφείλουμε να αναφέρουμε πως όλες τα φαρμακευτικά μας σκευάσματα έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων και έχουν ελεγχτεί από τον Ε.Ο.Φ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι ψύλλοι είναι άπτερα έντομα και ανήκουν στην τάξη Σιφωνάπτερα. Είναι εξωτερικά παράσιτα και τρέφονται με αίμα θηλαστικών και πουλερικών. Δεν ζουν στο ανθρώπινο σώμα όμως έχουν καταγρ5αφεί πολλά περιστατικά από τσιμπήματα ψύλλων. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν ο άνθρωπος έρχεται επαφή με το σκύλο η τη γάτα που, οι ψύλλοι κάνουν άλματα πάνω του τσιμπώντας κυρίως τα άκρα του. Σοβαρή ένδειξη ύπαρξης αυτών των παρασίτων είναι η έντονη φαγούρα των κατοικίδιων. περισσότερα…
Τα μυρμήγκια ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα έντομα κυρίως λόγω των κεραιών τους και της ιδιαίτερης μορφολογίας του σώματος τους. Είναι κοινωνικά έντομα και ζουν σε αποικίες δημιουργώντας φωλιές στις οποίες αναπαράγονται με ταχείς ρυθμούς. Σε περίπτωση όπου η τροφή υπάρχει σε άφθονες ποσότητες ή όταν επικρατούν ευνοϊκές συνθήκες , νέες φωλιές δημιουργούνται ανά πάσα στιγμή. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση τους απαιτεί αρχικά ένα σχέδιο επιθεώρησης χώρου ώστε να εντοπιστούν τα σημεία και η έκταση της εισβολής και κατόπιν γίνεται ψεκασμός με εδικά εντομοκτώνα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη