Απολυμάνσεις Βάρκιζα

Απολυμάνσεις Βάρκιζα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Βάρκιζα .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή  Απολυμάνσεις Βάρη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Βάρκιζα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σε χώρους αυξημένου συνωστισμού όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία ,μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α. η απολύμανση είναι απαραίτητη για την διατήρηση της υγιεινής  και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό αντιμικροβιοκτώνου χαμηλής πίεσης για κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη κλειστών χώρων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Ο κοριός είναι ένα μικρό, επίπεδο ωοειδές έντομο και έχει καφεκόκκινο χρώμα. Έχει αναπτύξει τα πόδια του εξαιρετικά καλά με αποτέλεσμα να μπορεί να συρθεί σε επιφάνειες φτιαγμένες από ξύλο, χαρτί και γυαλί. Οι κοριοί απορροφούν το αίμα του θύματος-ανθρώπου  και το γεύμα τους διαρκεί από 3 μέχρι 10 λεπτά. Παρά τη μεγάλη διάρκεια του γεύματος τους, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται το τσίμπημα του εκείνη την ώρα. Μεταφέρονται με τις αποσκευές, με τα ρούχα, με τα έπιπλα κ.α. και με άτομα που ταξιδεύουν. Η καταπολέμηση γίνεται με ψεκασμό ειδικού εντομοκτόνου και πρέπει να γίνεται από επαγγελματικά συνεργεία. περισσότερα…
Οι κατσαρίδες μπορούν να προβούν σε ιδιαίτερα επικίνδυνες για την υγεία σας δεδομένου ότι είναι φορείς σοβαρών ασθενειών όπως η σαλμονέλα, η δυσεντερία, η γαστρεντερίτιδα. Επίσης μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και αναπνευστικά προβλήματα. Οι κατσαρίδες και τα αυγά τους διαδίδονται παντού, στα τρόφιμα και άλλες συσκευασίες και μπορούν να εμφανιστούν και στους καθαρότερους χώρους καθώς κυκλοφορούν μέσα από τις αποχέτευσης. Βρίσκουν καταφύγιο σε σκοτεινά, θερμά και υγρά μέρη ενώ δραστηριοποιούνται κυρίως τη νύχτα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη