Απολυμάνσεις Αχαρναί

Απολυμάνσεις Αχαρναί – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Αχαρναί.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Αφίδνες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Αχαρναί

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Οι απολυμάνσεις θεωρούνται βασικό μέτρο προστασίας από παθογόνους μικροοργανισμούς και έντομα και γίνονται μόνο από εξειδικευμένα συνεργεία. Παράλληλα προσφέρουμε εργασίες απεντομώσεων και μυοκτονιών για να απαλλαγείτε από την παρουσία τρωκτικών και συγκεκριμένων ειδών εντόμων. Η εταιρία απολυμάνσεις Αχαρναί καταβάλει   προσπάθεια για να παραμείνει στην κορυφή μιας και είναι αναγκαία η  συνεχής εξέλιξη τόσο των τεχνικών όσο και των μέσων  που εφαρμόζει στις εργασίες που αναλαμβάνει.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι κατσαρίδες ανήκουν στην οικογένεια Blattidae και είναι έντομα με σώμα μετρίου έως μεγάλου μεγέθους ,πεπλατυσμένο και διαθέτουν μακριές κεραίες. Εμφανίζονται σε σπίτια, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.α. και η θέα σε αυτά τα έντομα μπορεί να βλάψει πολύ την εικόνα και τη φήμη μιας επιχείρησης. Αγαπάνε να δραστηριοποιούνται τις νυχτερινές ώρες και επειδή ζουν μέσα σε αποχετεύσεις είναι φορείς βακτηριδίων και λοιμώξεων ενώ πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς. περισσότερα…
Οι κοριοί είναι μικρά νυκτόβια έντομα και τρέφονται αποκλειστικά με το αίμα μας. Δεν κάνουν διακρίσεις όσον αφορά στην καθαριότητα καθώς μεταφέρονται με τα ρούχα, με τις βαλίτσες , με τα μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ. Για να εντοπίσουμε την παρουσία τους στο χώρο θα πρέπει να αναζητήσουμε ζωντανούς ή νεκρούς κοριούς, αυγά και κοκκινωπούς λεκέδες σε [πτυχώσεις του στρώματος, ραφές, στο κρεβάτι κ.α.  εάν έχετε πρόβλημα με κοριούς και αναζητάτε επαγγελματική γνώμη καλέστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη