Απολυμάνσεις Αφίδνες

Απολυμάνσεις Αφίδνες – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττικη .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Αφίδνες .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ασπρόπυργος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Αφίδνες

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η εταιρία Alpha παρέχει υπηρεσίες  σε όλη την Αττική. Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία εδώ και μια δεκαετία, αποτελούμε εγγύηση στη διεκπεραίωση εργασιών απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Έχουμε στη διάθεση μας εξειδικευμένα συνεργεία και απολυμαντές οι οποίο με το άριστο τεχνικό επίπεδο που έχουν σας παρέχουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την αντι8μετώπιση των παρασίτων. Ταυτόχρονα, μας ενδιαφέρει η τεχνολογική εξέλιξη του χώρου μας και φροντίζουμε να εξοπλίζουμε τα συνεργεία μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και μέσα για να είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας όποια αποστολή τους ανατεθεί.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
ψύλλοι αποτελούν παρασιτικά έντομα και τρέφονται με αίμα θηλαστικών και πουλερικών και η καταπολέμηση τους είναι δύσκολο φαινόμενο κυρίως σε σπίτια με κατοικίδια (γάτες, σκύλοι). Το σώμα ενός ενήλικα ψύλλου έχει μήκος 1-3mm και δεν διαθέτουν φτερά. Τα πόδια τους είναι ιδιαίτερα δυνατά για να κάνουν μεγάλα άλματα. Όταν ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με κατοικίδια που έχουν προσβληθεί από ψύλλους, τότε εκείνοι μεταπηδούν σε αυτόν και τον τσιμπάνε. περισσότερα…
Τα μυρμήγκια μπορούν να παρουσιαστούν ανά πάσα στιγμή σε χώρους όπου υπάρχει η παραμικρή παρουσία τροφίμων (ζάχαρη, ψίχουλα κλπ). Αναπαράγονται με γρήγορους ρυθμούς καθώς δημιουργούν φωλιες.. ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα έντομα λόγω των κεραιών τους και του χαρακτηριστικού αρθρωτού αγκώνα τους. Η παρουσία τους σε χώρους υγειονομικής σημασίας δεν είναι αποδεκτή σύμφωνα με τους κρατικούς κανόνες και μπορεί να επιφέρει πρόστιμα στους ιδιοκτήτες τους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη