Απολυμάνσεις Αυλώνα

Απολυμάνσεις Αυλώνα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Αυλώνας.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Αχαρναί απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Αυλώνα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Παράλληλα οι τεχνικοί της εταιρεία έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία να πραγματοποιήσουν επιτυχώς κάθε εργασία που θα αναλάβουν . Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να είναι εφικτά χωρίς το σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε καθώς φροντίζουμε να να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο μας. Η εταιρεία μας έχει όλα τα φάρμακα που είναι αναγκαία για την εξόντωση εντομών παράσιτων η των τρωκτικών και ο υπεύθυνος επιστήμονας γεωπόνος κρίνει ποια είναι η καταλληλότερη ουσία ανάλογα με την περίπτωση. Κυρία προτεραιότητα μας είναι να διασφαλίσουμε την υγεία σας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Με τις απολυμάνσεις εξαλείφουμε τη μετάδοση λοιμώξεων μέσα στο εργαστήρια ή χώρους, δημοσιά και ιδιωτικά σχόλια, νηπιαγωγεία, καταστήματα και όπου υπάρχει υποψία μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Ταυτόχρονα με τη λέξη απολυμάνσεις πολλές φορές εννοούμε την καταπολέμηση των εντομών στις οικιακές εφαρμογές για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια και άλλα έντομα δημοσιά υγείας.  περισσότερα…
Οι ψύλλοι είναι παράσιτα τα οποία ανήκουν στην οικογένεια των Σιφωνάπτερων. Το σώμα τους είναι καλλυμένο  με μικροσκοπικές τρίχες ,δεν έχουν φτερά ενώ τα πίσω πόδια τους είναι μεγάλα επιτρέποντας τους να κάνουν άλματα. Προτιμούν να τρέφονται με τριχωτά ζώα όπως γάτες, σκύλοι, κουνέλια, ποντίκια και άλλα οικόσιτα ζώα. Κύρια ένδειξη για την παρουσία ψύλλων είναι η έντονη φαγούρα των κατοικίδιων ζώων γιατί υποφέρουν από τα τσιμπήματα τους ενώ τσιμπάνε και τον άνθρωπο κυρίως στα άκρα προκαλώντας ερεθισμό και κνησμό.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη