Απολυμάνσεις Ασπρόπυργος

Απολυμάνσεις Ασπρόπυργος – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Ασπρόπυργος.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή  Απολυμάνσεις Αρτέμιδα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ασπρόπυργος

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τη χρήση κατάλληλων απολυμαντικών μέσων και των κατάλληλων φάρμακων ανάλογα με την περίπτωση που αντιμετωπίζουμε καταπολεμούν κάθε μικροοργανισμό που θέτει σε κίνδυνο τον χώρο σας. Σε συνεργασία με τον γεωπόνο της εταιρίας, η ομάδα μας, όποτε το κρίνει απαραίτητο κάνει επαναληπτικές εφαρμογές ενώ χορηγεί πιστοποιητικά απολυμάνσεως μετά από κάθε εργασία. 
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Ο κοριός από προνύμφη μέχρι τέλειο έντομο τρέφεται με απομύζηση αίματος κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς τους ελκύει το διοξείδιο άνθρακα του ανθρώπου. Μπορούν και πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα για αυτό και η έγκαιρη διάγνωση είναι ζωτικής σημασίας και αποτρέπει ακόμα μεγαλύτερη προσβολή. Όταν οι νέοι κοριοί αναπτύσσονται , ρίχνουν το δέρμα τους και κάτι τέτοιο υποδεικνύει την παρουσία τους. Επίσης αφού οι κοριοί τραφούν, αφήνουν πάνω στο σεντόνια των κρεβατιών τα περιττώματα τους τα οποία μοιάζουν με κηλίδες αίματος.περισσότερα…
Το ποντίκι του σπιτιού, π νορβηγικός ποντικός και ο αρουραίος της στέγης θεωρούνται σημαντικά παράσιτα για τον άνθρωπο καθώς εισβάλλουν στην οικία του και επωφελούνται από τα τρόφιμα και τα απόβλητα. Είναι ικανά να μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο (πανώλη, σαλμονέλα, τύφος κ.α.) μέσω του τριχώματος τους, της ουράς τους και των περιττωμάτων τους. προσαρμόζονται κυρίως σε σκοτεινά περιβάλλοντα που διαθέτουν τροφή και νερό και όλη η δραστηριότητα τους γίνεται το βράδυ για αυτό και είναι δύσκολο να ελεγχθούν.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη