Απολυμάνσεις Αρτέμιδα

Απολυμάνσεις Αρτέμιδα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Αρτέμιδα.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Αργυρούπολη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Αρτέμιδα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις  της τεχνολογίας στο χώρο μας, φροντίζουμε να εξοπλίζουμε τον απολυμαντικό μας στόλο με σύγχρονα μέσα για είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε ότι μας ανατεθεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας το οποίο σε συνεργασία με το γεωπόνο παρέχει την κατάλληλη λύση ανάλογα με το παράσιτο που σας ταλαιπωρεί.  Συγχρόνως  όταν οι τεχνικοί της εταιρείας το   κρίνουν απαραίτητο  πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές για μόνιμα αποτελέσματα ενώ μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η εξάλειψη ή η μείωση τουλάχιστον κατά χίλιες φορές των παθογόνων μικροοργανισμών από αντικείμενα και επιφάνειες. Ικανοποιητικό όριο θεωρείται η μείωση των μικροοργανισμών κατά 5 λογαριθμικές  μονάδες σε πέντε λεπτά και8 κατά 4 λογαριθμικές μονάδες  για τους ιούς.περισσότερα…
Οι κατσαρίδες ανήκουν στην τάξη Blattaria και μερικά είδη εισβάλλουν στις ανθρώπινες οικίες και θεωρούνται παράσιτα. Το χρώμα τους ποικίλλει από ωχρό καστανό μέχρι μαύρο και μπορεί να φτάσουν πάνω από 50 mm σε μήκος. Εισέρχονται στους χώρους από ρωγμές, αποχετεύσεις και σωληνώσεις και δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε μέρη που έχουν πρόσβαση σε νερό και τροφή ώστε να αναχαραχτούν. Η αντιμετώπιση είναι συχνά κουραστική και χωρίς αποτελέσματα. Για αυτό είναι απαραίτητη η επέμβαση έμπειρου τεχνικού για να εφαρμόσει gel που τις ελκύει και τις εξολοθρεύει.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη