Απολυμάνσεις Αργυρούπολη

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Αργυρούπολη.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Άνω Πατήσια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπόρια και την τεχνογνωσία να καταπολεμήσει γρήγορα και αποτελεσματικά τα παράσιτα μια για πάντα. Η ομάδα μας με την χρήση κατάλληλου  απολυμαντικού εξοπλισμού και των κατάλληλων φάρμακων ανάλογα με την περίπτωση που αντιμετωπίζουν και σε συνεργασία με το γεωπόνο εξολοθρεύουν κάθε μικροοργανισμό που θέτει σε κίνδυνο τον χώρο σας. Συγχρόνως  όταν οι τεχνικοί της εταιρείας το   κρίνουν απαραίτητο  πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές για μόνιμα αποτελέσματα ενώ μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως. Μας ενδιαφέρει η προστασία της υγεία σας για αυτό και όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα μας είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και το υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Με τις απολυμάνσεις γίνεται καταπολέμηση των εντόμων και των τρωκτικών καθώς και των παθογόνων οργασμών με την ελεγχόμενη χρήση χημικών ουσιών και φυσικών εφαρμογών. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφεται η μετάδοση λοιμώξεων  μέσα σε χώρους δημόσιους και ιδιωτικούς και προστατεύεται η δημόσια υγεία. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου (πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, χώρος παρασκευής τροφίμων κ.α.)περισσότερα…
Το ποντίκι ανήκει στην τάξη των τρωκτικών και είναι μικρού μεγέθους. Είναι δραστήριο κατά της νυχτερινές ώρες και διαθέτει εξαιρετική ευαισθησία σε θορύβους και κινήσεις στο χώρο. Κάνουν επιδρομή σε σημεία στα οποία έχουν πρόσβαση σε φαγητό και νερό για αυτό και αποτελούν σύνηθες πρόβλημα των νοικοκυριών. Είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου και των παιδιών καθώς μεταδίδουν σοβαρές ασθένειες όπως η σαλμονέλα. Ταυτόχρονα προκαλούν υλικές ζημιές σε καλώδια, κτήρια κλπ.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη